2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046597 بازدید | 684531 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیز آزمایش شوهرم رومجازی فرستادم واسه دکتر گفت باید میکرو کنید ...خیلی اظطراب واسترس د ...

من داراب هستم عزیزم، ولی من رفتم پیش دکتر عمویی و واقعا ازشون راضیم، کادرشون فوق العاده با اخلاق و منظم هستن و خود خانم دکتر خوش اخلاق و خنده رو، مطب میرفتم برا ویزیت و سونو فقط برا عمل پانکچر و انتقال رفتم بیمارستان مادروکودک؛ البته ما دوتامون سالم بودیم و مشکلی نداشتیم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
ببین عزیزم به دکترت اعتماد کن.حتی اگر dfi هم‌بالا بود دیگه جنینها تشکیل شدن و باید مثبت نگاه کنی چون ...

الان خیلی دودل شدم. نه بخاطر dfi. بخاطر اینکه قبلا سقط داشتم و دکترم گفته بیا واسه انتقال. ولی دو دلم... میخوام برم آزمایشات بچه هایی که سقط داشتن رو کاممل انجام بدم. از طرفی دکترم گفته اون آزمایشات لازم نیست.

دوستان cd مارکرها رو برم کامل انجام بدم بنظرتون؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام  کسی میتونه بگه جنسیت چیه؟ب دکتر نشون دادم فراموش کردم بپرسم

من حدسم پسره🤩

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام آستاره جان ، میگم دکتر امیرزاده روهم میشناسی؟

سلام گلم .فقط یکی دو بار دیدمش .چطور ؟

از دیباوند راضی نبودی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام من روز ۱۴ انتقال جنینم ...جنین ۲ روزه برام انتقال دادن . فردا باید آزمایش بدم امروز میتونم ب ...

نشون میده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره، ۱۰_۱۲ روزه استراحت کاملم‌ ..فقط میرم دستشویی. تا لکه بینی میشه ،انوکسان میزنم باز قطره قطره خون ...

دیگه پناه بر خدا حتما خطر جدی نداره استرس نداشته باش 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم..خوبی..ب سلامتی رفتی پیش دکتر؟؟سیکلت شروع شد ؟کی انتقال داری انشاالله ؟

سلام پنجشنبه باید برم که بگه کی انتقال داره میخوام بدونم ۷سیکل ضخامت اندومتر چند باشه خوبه

سلام دوستان عزیز آزمایش شوهرم رومجازی فرستادم واسه دکتر گفت باید میکرو کنید ...خیلی اظطراب واسترس د ...

عزیزم، من قبلا برا ویزیت یه بار رفتم بیمارستان مارو کودک اما راضی نبودم، مثلا اینکه چندتا دکتر نظر میدن و با هم مشورت میکنن خوبه، اما اینکه هر بار که بری ویزیت یکی رومیبینی بده؛ مخصوصا که یکی مثل من حس میکنه هربار دکتر عوض میشه نیازه که توضیح بده و خوب برا من که استرس پنهان دارم خیلی بده

اما برا عمل واقعا خوبن و بیمارستان مادرو کودک دفترچه قبول نمیکنن اما فک کنم اگه بیمه تکمیلی داشته باشی بهت قبض بدن

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین