2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043358 بازدید | 684307 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه قل از جنین هام رو حذف کردم

عزیزممم واسه چی؟؟ایشالله خدا نگهدار این یکی نی نیت باشه گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
مرسی عزیزدلم،برام دعا کن، خیلی داغونم 🌹🙏🏻

امیدت بخدا باشه گلم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان من امروز بتا رو تکرار کردم ، دوبرابر شده جواب ۳۱۶ بود مرسی از دعاها و انرژیهای مثبتی ...

ای جانم عزیزم مبارک باشه ایشالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی

ایشالله که صحیح و سالم بیاد بغلت

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
قبل از تخمککشی هم ممکنه هایپر بشن؟

اگه تخمدان بیش از حد تحریک شه که خودش باعث درد میشه، ولی من از دکترم همینو پرسیدم، گفت اگه قراره هایپر شی بعد از تخمک کشی میشی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان عزیز من امروز رفتم پیش دکتر ایمونولوژی ، فقط برام اینو نوشت گفت انعقادی ها رو قبلا دادی ...

مکرمه جان  دکترت درست گفته.

دکتر من گفت بررسی سی دی مارکرها فقط زیادی وارد بحث فیزیولوژی میشه. دوتا سی دی مارکر مهم مربوط به سلولهای nk و سلولهای پلاسماست که هر دو اینها اگه بالا باشه میتونه باعث سقط بشه. اولی مربوط به خودایمنی هست که همون cd56 است و دومی مربوط به عفونت مزمن است که cd138  است. دکتر واسه من هر دو اینها رو با بیوپسی دیواره  رحم بررسی کرد. فکر کنم برای عفونت مزمن با آزمایش خون سی دی ۱۶ بررسی میشه. یعنی دکتر دوتای اصلی رو برات نوشته، نگران نباش

سلام دوستان خواهش میکنم هر کسی اطلاعاتی داره به من بگه. دیروز ریداکت جنین انجام دادم از امروز صبح ب ...

@khooobi   سلام گلم خوبی؟ یادمه شما ریداکت کردی، دوستمون رو راهنمایی می کنی گلم    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام ببخشید پی آر پی چی هستش؟! 0

خونتو میگیرن،میبرن تو دستگاه یساعت بعدش پلاکت خونت رو ازش میکشن بیرون، یعد تزریق میکنن به رحم هم برا ضخامت رحم خوبه هم باعث خونرسانی بیشتر به رحم میشه، میگن تو انتقال مثبتم تاثیر داره

2810