2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043491 بازدید | 684320 پست
سلام دوستان من امروز بتا رو تکرار کردم ، دوبرابر شده جواب ۳۱۶ بود مرسی از دعاها و انرژیهای مثبتی ...

خداروهزارمرتبه شکر عزیز

چقدررررر خوشحالم برات❤❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز بتا رو تکرار کردم ، دوبرابر شده جواب ۳۱۶ بود مرسی از دعاها و انرژیهای مثبتی ...

خداروشکر عزیزم خیییلی تبربک میگم بهت ، ایشالا به سلامتی بدنیا بیاد و اون سرهمی خوشگله رو تنش کنی 😉

بچه ها کسی میدونه دکتر فروتن چرا مطب نیست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مرسی عزیزم انشالله بزوذی خبر بارداری خودت رو بشنویم ما آخرش برای dfi هیچ کاری نکردیم. با دارو و وی ...

ممنونم از دعاهای قشنگت.همین جنینیهایی که الان باهاشون مامان شدی😍 با تسه هستند؟

چون دکتر اطرج گفتند حتما اگر dfi پایین نیاد باید تسه بشه همسرم.هرچند من یه بسته پنج تایی سه روزه(از گرید aتا c)تو یه مرکز دیگه دارم.

اما دکتر اطرج گفت بازم منفی میشه یا سقط میشه چون احتمالا dfi اون موقع بالا بود.در. صورتیکه خیلی ها با dfi بالا بچه شون بدنیا اومده

خدا رو شکر عزیزم😍😍😍😍😍😍😍😍 خیلی مبارکه چقدربرات ناراحت بودم حالا که جواب گرفتی خداروهز ...

مگه دی اف ای همسرش بالا بود

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها درسته که سر دی اف ای بالا از مرد با عمل اسپرم میگیرن

بالای ۳۰ بود

حتی موقع میکرو یعنی 

مام ۳۵

حتی موقع میکرو یعنی

‍ 

اره خودشون گفتندکه dfiپایین نیومد.

البته نظر دکترها متفاوته.

بعضی ها مثل اطرج میگن حتما باید تسه بشن.بعضی ها هم با dfi بالا بچه دار شدن.

وقتی منفی میشی هزار جور دلیل پیدا میشه!من خودم جنین از سال ۹۶ دارم اما با مشورت دکترهای مام ترسیدم انتقال بدم میخوام دوباره پانکچر بشم و همسرم اگر نیازه تسه بشه.

اما واقعا نمیدونم چی درسته و چی اشتباهه.دارم اعتماد میکنم به پرشکها

2810