2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نگران نباش سن تو خیلی مناسبه و دیر یا زود به درمان جواب میدی. حالا روشش رو خیلی به خودت سخت نگی ...

انشاالله خدا خودش کمکمون کنه. انشاالله بحق شش ماهه امام حسین به زودی دستت پر بشه عزیزم. هر کس اینجا یه مشکلی داره . انشاالله همه منتظرا بزودی دلشون شاد بشه. میترسم بخدا میترسم سنمم بالا بره و نشه

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
عزیزم ...این حرفا چیه  روحمون پیره یعنی چی...تو الان تقریبا ۱۸ سال از من کوچیکتری  جای دخت ...

کلی خندیدم از قسمت آخرش😂 .خدا از دهنت بشنوه. انشاالله خدا خودش کمک کنه شماهم بزودی دلتون روشن شه . والا خب سر سقطم خیلی اذیت شدم . بعدم انتقال منفی .شهر غریبم که هستم افسردگی گرفتم کلا. انشاالله دامن منتظرا بزودی سبز شه و قسمت مارو هم تو مادر شدن قرار بده .چی بگم کی می‌دونه چی میکشیم . انشاالله قوی تر از قبل بریم جلو با خبرای خوب. منم برات دعا میکنم عزیزم ❤️

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
اصلا نگران نباش سن تو خیلی مناسبه و دیر یا زود به درمان جواب میدی. حالا روشش رو خیلی به خودت سخت نگی ...

عزیزم نگران سن نباش. من خودم در کمال ناباوری تو 42 سالگی بعد چندتا پانکچر ناموفق، طبیعی مامان شدم. شما که تازه زیر 40 سالی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دوستای عزیزم داروخانه ای که استرادیول هام رو ازش خریده بودم، بهش زنگ زدم، استرادیول هام رو که 200 تاست آلمانی 1/250/000 ازم میخره. قراره ببرم براش. گفتم اینجا بگم اگه دوستی میخوادش بهش بدم دیگه نبرم داروخانه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من به دکتر گفتم امپول پروژسترون بده، شیاف دو دوره استفاده کردم همش لکه بینی داشتم، آخرش هم دکتر زنان ...

آمپول والا باسن جان دیگه اونقد قلمبه میشه جاهاش نمیشه روش دراز کشید

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا شیاف مقعدی استفاده کنین خوبه حتی از یبوست هم جلوگیری میکنه درسته؟؟دوستامم از شیاف نتیجه گرفتن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزمممم بسلامتی ایشالله سر وقت بغلش کنی

مرسی سپیده عزیزم ایشالله نینیتو سالم و سلامت به دنیا بیاری عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم این داروها رو چه مدت استفاده کردین؟ خودتون آزاد گرفتین یا خود پزشک تجویز کرد براتون؟ هزینش چقد ...

مرسی عزیزم الهی به زودی قسمت خودت بشه این معجزه شیرین، عزیزم من اینارو حدودا 3 ماه استفاده کردم، یه سریاش با تجویز بود یه سریاشم از بچه های اینجا که جواب گرفته بودن، هزینش والا کلا داروی خودمو همسرم حدودا 1 تا 1300 میشد هرماه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
2810