2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043764 بازدید | 684336 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😍🤩🤩ان شا الله براشما جنینتون گریدش چی بود گلم؟

نمیدونم گلم ...آزمایشگاه به من گفت جنینی برام تشکیل نشده...بعد فرداش زنگ زدن گفتن یه تخمک نیمه بالغ داشتی بالغ شده و واکنش نشون داده...سه روز بعد رفتم واسه انتقال فرش...جنین شناس گفت کیفیتش خوبه اطلاعات بیشتری نداد...خلاصه که من موندم و یه جنین و انتقال فرش...دیگه توکل به خدا

نمیدونم گلم ...آزمایشگاه به من گفت جنینی برام تشکیل نشده...بعد فرداش زنگ زدن گفتن یه تخمک نیمه بالغ ...

امید بخدا عزیزم

منم جنین فرش انتقال دادم سه تا بمنم گفتن کیفیتش خوبه

امیدی هست عزیزم ب فرش؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
امید بخدا عزیزم منم جنین فرش انتقال دادم سه تا بمنم گفتن کیفیتش خوبه امیدی هست عزیزم ب فرش؟

خیلیا با فرش مثبت شدن خیلیا با فریز..از اون طرف خیلیا با فرش منفی شدن خیلیا هم با فریز....اصلا هیچ قطعیتی وجود نداره..با خودت بگو ۹۹ درصد باردارم اون یک درصدم اگر نشد صلاح نبوده...

اره منم چند روز قبل کارای مالی رو انجام دادم.خب خوبه خداروشکر.راستی گرما خطر داره برا جنین؟چون تو را ...

مطمئن نیستم ولی فکر نمیکنم گرما بد باشه

آب بخور و صورتت رو آب بزن خنک نگهدار

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم میشه توضیح بدی پرندیزولو قبل انتقال چه جوری بخورم من مشکل ایمنی ندارم میخوام خ‌دم بگیرم ب ...

من از يك ماه قبل از انتقال روزي دو تا پردنيزولون ٥ خوردم ( هر ١٢ ساعت يكي) ، يك هفته قبل انتقال قطع كردم و بعد انتقال روزي يدونه پردنيزولون ٥ خوردم تا هفته ي ٨ و بعد قطع شد 

پردنيزولون را به كسانيكه انتقال منفي داشتن تجويز ميكنن به دكتر پيشنهاد بده 

عزيزم چرا تخمك اهدايي ! نهايتا" اينكه چند بار پانكچر مي كنيد و تعداد جنين هاي مورد نظر را جمع اوري م ...

عزیزم میشه بپرسم هر بار که تخمک کشی کردی چقدر بینش فاصله انداختی؟ من دیگه جنین ندارم . فاصله بین دو پانکچر چقدر باید باشه؟

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
بچه ها من بی بی چک امروزم رو می فرستم بنظرتون با این بی بی چک بتا چنده؟؟؟؟  الان بلافاصله خطش ...

مبارکت باشه عزیزم

مطمئن باش بتات بالاست، نگران نباش

به امید خدا بیای خبر خوش بهمون بدی

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
2810