2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دنیا ممنون که جواب دادی اخه از وقتی جواب آز گرفتم خیلی حالم گرفته شد که عددبتا کمه..ولی الان امید ...

سلام

شما بعد انتقال چیکار کردین؟ رعایت خاصی داره؟ غذای خاصی یا هر چیز دیگه ای؟ من هفت روزه انتقال دادم الان یکی از دوستام میگفت باید نیم ساعت بعد انتقال میرفتی سرویس ولی من چون طول کشید تا دکتر اومد و یخ زده بودم زیر کولر اتاق عمل ، دیگه نتونستم برم دستشویی چون دستشوییم بند اومد اینقدر که عضلاتم رو سفت نگه داشته بودم که یه وقت نریزه دیگه نتونستم برم تا ۶ ساعت بعدش

به نظرتون اشکال داره؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بهم خبر بده

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
اخه دکتر گفته روز ۲۱ انتقال ازمایش بدم. اره زود هاله می افته شش تا تست زدم همشون هاله داشتن الان دیگ ...

اوو چقد صبر دارید من روز 13 رفتم آزمایش دادم،الان دیگه قشنگ مشخصه بتاتون،من روز نهم و دهم هاله خیلی کم رنگ افتاد

سلام شما بعد انتقال چیکار کردین؟ رعایت خاصی داره؟ غذای خاصی یا هر چیز دیگه ای؟ من هفت روزه انتقال د ...

تا دو ساعت بعد از انتقال نباید تکون بخوری حتی مرکز ما میگفت پاهاتونم تکون ندید چه برسه بری دسشویی ، فقط باید رو به بالا بخوابی،حتی کسایی که خیلی ضروریه میگن یساعت بعد برید سرویس، قبل از انتقالم که اصلا نباید بری سرویس

سلام شما بعد انتقال چیکار کردین؟ رعایت خاصی داره؟ غذای خاصی یا هر چیز دیگه ای؟ من هفت روزه انتقال د ...

سلام عزیزم من رژیم خاصی نداشتم فقطقبل انتقال سردیجات نخوردم بعد انتقال گرمیجات نخوردم ۱۳روزم استراحت بودم تو خونه بعضی وقتا قدم میزدم.ولی کارخونه اصلا انجام ندادم خواهرام شیفتی میومدن پیشم میموندن..جواب بقیه سوالاتتونو نمیدونم عزیزم

@زینبی_بابا     زینب جان ببین عکس سونو رو فرستادم که گفتم دکتر گفته کیسه خوابیده هست ...

چه جالب 

ولی من اطلاعاتی ندارم عزیزم، منم همین حوالی 8 هفته رفتم سونو دقیقا اون موقع جنین 2 سانت بود قلبش هم خودم تو مانیتور سونو دیدم، تعداد ضربان هم اون موقع اندازه گرفت ولی صداشو نذاشت 

2810