2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست
@زینبی_بابا     زینب جان ببین عکس سونو رو فرستادم که گفتم دکتر گفته کیسه خوابیده هست ...

گفته مایعات زیاد بخور،،حداقل باید روزی ۱۰تا۱۵لیوان اب بخوری،،رعایت کن ایشالله درست میشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر مبارکه عزیزم اصلا نگران نباش منم ازمایش اولی که رفتم زود بود ولی بتام ۲۳ بود 🙄🙄مهم بعد ۴۸ ...

یه دنیا ممنون که جواب دادی اخه از وقتی جواب آز گرفتم خیلی حالم گرفته شد که عددبتا کمه..ولی الان امیدوار شدم.

عزیزم کلینیک بزام نوشته ۱۲ جنین گریدC هست که در صورت بلاست شدن فریز میشود. بلاست شدن یعنی چی؟

یعنی ۵ روز بیرونن و بعد فریز میشن وقتی به پنج روز میرسن یه مرحله از سه روزه ها جلوترن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
یه دنیا ممنون که جواب دادی اخه از وقتی جواب آز گرفتم خیلی حالم گرفته شد که عددبتا کمه..ولی الان امید ...

واسه شما که کم نیست گلم عالیه نگران نباش ۴۸ ساعت دیگه تکرار کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
گفته مایعات زیاد بخور،،حداقل باید روزی ۱۰تا۱۵لیوان اب بخوری،،رعایت کن ایشالله درست میشه

اره عزیزم گفت مایعات زیاد بخور 

شما اطلاعی داره که خطرناکه یا نه ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اره عزیزم گفت مایعات زیاد بخور  شما اطلاعی داره که خطرناکه یا نه ؟

نه عزیزم اطلاعی ندارم، ولی وقتی دکتر گفته مایعات زیاد بخور پس یعنی بدنت کم ابه ، رعایت کن ایشالله که حل میشه،،نگران نباش

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم، پزشک نیستم گلم یکی دیگه از رشته های پزشکی هستم و دکتری دارم و نظام پزشکی واضحتر نمیتونم ...

مرسی که هستین و باحوصله جواب میدین موفق باشین💕

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دوستان تو دعاهای امروزتون برام خیلی دعا کنین دیگه جنین ندارم دعا کنین تا پس فردا که ازمایش دارم جواب ...

انشاءالله خوش خبری گلم    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
2810