2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی  من قراره چند روز دیگه وارد سیکل بشم انتقالمم دومر ...

سلام عزیزم، آره فرقی ندارن منم شیاف انتخاب کردم😁😁😁😁 والا گفتم چرا الکی آبکش بشم

آمپول فقط مواقعی مثل لک و خون ریزی و بعد از سرکلاژ نیاز هست 

یه روش هم هست اینکه سه روز یکبار آمپول میزنن بعضی دوستان اون مدلی بودن 

ولی خودم شخصا تا مجبور نمی‌شدم آمپول نمیزدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@درانتظارالماس      عزیزم شما مشهد پیش دکتر خادم میری؟ ازشون راضی هستی؟ الان تو چه ...

عزيزم بقول دوستمون مكرمه من بعد از انتقالم حتما بهتر نظر صد در صدمو ميتونم بگم من همسرم مورفولوژيش دو بود خودم تنبلي تخمدان داشتم تحرك و تعداد اسپرم هم مشكل داشت تا به اينجاي كار از روند كاريم راضي بودم و خدا رو شكر نتيجش شد ده تا جنين فريز . بنظرم دو سه دوره پريود كه شدي و به لحاظ روحي بيشتر مساعد بودي مجدد پرقدرت شروع كن❤️

@داداشمممم    

سارا جون اسم و آدرس دكترت رو ميشه بدي؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
😄 دقیقا، یکی ازون ماماها هست که همه باهاش مشکل دارن خیلی بداخلاقه آره راستی برای من ۴ تا ستروتاید ...

اخ اره يك ماما خيلي داغون داره منشيش هم كه فازشو نميفهمم . منم دقيقا ستروتايد پيدا نكردم

البته من سه روز بعد از پانکچر خونریزی شدیدم شروع شد. با اینکه موعد پریودیم نبود. یه هفته خونریزی و د ...

من هم سر موعدم پريود شدم ولي درد و خونريزي زيادي داشتمممم كه با پريوديم بهتر شدم شما هم مرداد ماه ميرين پيش خادم.

عزيزم بقول دوستمون مكرمه من بعد از انتقالم حتما بهتر نظر صد در صدمو ميتونم بگم من همسرم مورفولوژيش د ...

مرسی عزیزم امیدوارم منم با انرژی خوب بتونم دوباره شروع کنم و دوباره بالاخره جنین تشکیل بشه 

‌سلام عزیزم. شهلا اسرافیلی نمین

مرسي عزيز دلم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من هم سر موعدم پريود شدم ولي درد و خونريزي زيادي داشتمممم كه با پريوديم بهتر شدم شما هم مرداد ماه مي ...

من سه روز بعد پانکچر خونریزیم شروع شد. چرا؟

به من گفتن پریودی دوم بیا.

احتمالا ۹ مرداد پریود شم دوباره

میخوام قبلش تمام آزمایشات ایمنی و انعقادی رو بدم. پیش دکتر مریم خوشخو ( متخصص ایمونولوژی)

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
نه عزیزم اونایی که ضروری بود رو دادم. cd مارکرام کامل بود. کلا ازمایشاتی که متخصص ایمنی نوشت ۸۰۰ هز ...

برای این سرم تجویز کردن؟ رویان نزدیک ۶۰۰ پولش شد یکی از ازمایش  ها رو هم نداشتن گذاشتم بیرون انجام بدم

خدایا شکرت
سلام عزیزم. ممنونم. خودم دیگه خوب شدم. یه دخترم هنوز مرخص نشده. خداروشکر وضعیتش پایداره مرسی م ...

بسلامتی هر دو رو بیاری خونه یادمه همسایم افتاده بود گریه پیشم یکی از دوقلو ها نزدیک ۳ ماه بستری بود ماشالله الان شیطون بلا شدن 😍

خدایا شکرت
2810