2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043801 بازدید | 684342 پست
دقیقا مثل منی منم ۷تا تخمک داشتم

عزیزم من دیدم شما خیلی نگرانی اول اینکه متاسفم که جنینی برات تشکیل نشد. منم بار اول با کلی امپول حتی خارجی کلا ۵ تا دونه تخمک داشتم که ۳تاشو گرفتن و ۲ تا جنین شد که فرش برام انتقال دادن و گفتن قابلیت فریز نداره خیلی داغون شدم. سری اول هم خیلی خودمو تقویت کرده بودم و رعایت ولی اونجوری شد سری دوم دکترمو عوض کردم و ازشون مطمین بودم و واقعا هم همون شد ۱۲ تا تخمک داشتم و ۱۰تا جنین برام تشکیل شد ۷ تاش قابل فریز بود و بلاست شدن. اول دکتر خوب و کار بلد پیدا کن به نظرم این خیلیییییییی مهمه دوم به خودت برس. من سری اول اوابوست.ویتامین ای. دی. ماکاویت اف. کیوتن. فولیک اسید خوردم که اون شد وضعم. سری دوم ماکاویت اف. کیوتن. امگا۳. ویتامین ای. دی. سی. ال آرژنین. ملاتونین. پودر اینوفولیک(این عالییییه)

و امپولامم ایرانی بود و هر روز پیاده روی داشتم. ولی دکترم کارشو بلد بود نه مثله بعضی مراکز فقط به فکر پولن. ببخش طولانی شد.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندتا امپول میزنی؟شیاف چندتا داری

فول دارو ام

دوتا امپول سه تا شیاف

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
پس منم امیدوار باشم

انشاالله .آره موارد اینچنینی زیاد بوده .فقط قبلش با جنین شناسی صحبت کن و مشکل رو ازش بپرس که ایراد از تخمک بوده یا اسپرم ؟؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه همه این درد پریود رو دارن نگران نباش

اخه هیچ علاعمی ندارم ک فک کتم باردارم .

بی بی چک بزنم نشون نمیده

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
اخه هیچ علاعمی ندارم ک فک کتم باردارم . بی بی چک بزنم نشون نمیده

جنینا چند روزه بودن؟ عزیزم اونایی هم که علائم دارن اصلا نشونه بارداری نیست اینا همش عوارض داروهاس باور کن استرس نداشته باش به نظرم فقط آزمایش به این چیزا نیست

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون مهربون.انشالله. بزودی خدا دامنتو سبز کنه انشالله و همه منتظرا.همسرم ازمایش اسپرمش داااااااغون ...

انشاالله همینطوره عزیزم برات خیلی دعا میکنم انشاالله که سالم و صالح بغلش بگیری . خدا خیلی دوست داره عزیزم . خودش داده خودش هم حفظش می‌کنه ❤️

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
سلام گلم منم ارمغان مشهد پانکچر شدم شما دکترتون کیه؟

من دکتر نصیری بودم. دکتر شما کیه؟ انتقال ندادین هنوز؟

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
فول دارو ام دوتا امپول سه تا شیاف

والا عزیزم منم همش لکه بینی داشتم،،قبلا هم گفتم دمنوش به خوردم یکی دوروز کلا قطع شد ازسقطم جلوگیری میکنه،،ایشالله واسه توهم قطع میشه نگران نباش 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خدا رو شکر، چند وقتته عزیزدلم؟ 

مرسی عزیزم،،الان هشت هفته ودوروز،ایشالله قسمت همه بشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
مرسی عزیزم،،الان هشت هفته ودوروز،ایشالله قسمت همه بشه

شمیم تیکر بذار دیگه

خداروشکر قلبشونم که دیدی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
2810