2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043861 بازدید | 684348 پست
سلام عزیزم. قربونت. خداروشکر. یکیشون آره، اون کوچولوی معروف هم دیروز رفته بخش. انشالله چند روز دیگه ...

سلام عزيز دلم، خيلي بفکرت بودم، بسلامتي انشالله.

خداروشکر خداروشکر، انشالله زودتر اون ني ني هم مياد خونه، عززززيزم.

منم خوبم خداروشکر، هماتوم دارم که درحال استراحت هستم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اونايي كه جنين فريز انتقال دادن ميشه بگين چند پريودتون بود و ضخامت اندومترتون چند بود؟

من ۱۶ سیکل

ضخامتمو نمیدونم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
شیش روز مونده به پریودتون من از این خیلی میترسم اگه زودتر از موعد پری بشیم چی میشه

منم همش از این می ترسیدم، ولی از دکتر پرسیدم گفت اصلا نگران نباش، کنترل سیکلت دست منه و پریود نمیشی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی عزیزم جواب دادی اصلا حالم خوب نیست انگار میخوام پریود شم البته همیشه دو سه روزی علائمم طول م ...

اصلا به علائم توجه نکن یهو ازمایش بده ایشالله که مثبتی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
باردارم خداروشکر، انشاءالله روزی شما گلم    

😍😍😍😍من فداي ني ني نازت ،برام دعا كن براي ٦مين بار اگه خدا قسمت كنه ميخوام برم براي انتقال فقط امروز روز ١٤انتقالم رفتم سونو گفت ضخامتت ٧/٤ميترسيدم كم باشه

بچه ها اونايي كه جنين فريز انتقال دادن ميشه بگين چند پريودتون بود و ضخامت اندومترتون چند بود؟

۱۶سیکل ضخامت ۱۰

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
واسه من الان ١٤پريودم رفتم سونو ضخامتم ٧/٤ميترسم كم باشه

هنوز جا داره بالا بره، قرص استرادیول رو برات بیشتر نکرد ؟ من روز 14 سیکل ضخامتم 6 بود، قرص رو از 3 تا به 4 تا تغییر داد، 19 سیکلم ضخامت 8 شد گفت 5 تا بخور، 24 سیکل با ضخامت 8.5 انتقال داد.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ووای راس میگی منم اصلا حس خوبی بهش ندارم  دکتر منم هست ولی یا همیشه نیس تو مرکز  چون فقط د ...

منم همینطور .دکترم شیواست ولی بیشتر کارهام با محیطی هست .راستش حس خوبی ازش نمیگیرم چون اصلا برای بیمار وقت نمیزاره ولی محیطی همه چی رو توضیح میده .من خودم عمدا تمام ویزیت هام رو پیش محیطی میرفتم و خدا رو شکر تا الان ازش راضی م .محیطی گفت که سیکل قبل از انتقال هیسترو و خراش بشم که شیوا قبول نکرد و گفت داخل سیکل انتقال انجام بشه.که فکر کنم غیر از رویان هیچ مرکزی اینکار انجام نمیده 😔

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
2810