2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043856 بازدید | 684348 پست
واسه من الان ١٤پريودم رفتم سونو ضخامتم ٧/٤ميترسم كم باشه

نه خوبه ضخامتت

ببین اصلا تو این چیزا دخالت نکن دکترت به اندازه کافی حالیش هست

من واسه همین نمیدونم ضخامتم چندبود چون این چیزا جز استرس الکی چیز دیگه ای نداره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
😍😍😍😍من فداي ني ني نازت ،برام دعا كن براي ٦مين بار اگه خدا قسمت كنه ميخوام برم براي انتقال فقط ام ...

قربونت برم مهربون  انشاءالله با همین انتقال حاجت روا شی گلم، بگو قرصتو بیشتر کنه، بالا میره گلم نگران نباش، لوبیاسبز آبپز هر روز حتما بخور، آب هویج و آناناس عالیه، پیاده روی کن و آب زیاد بخور بالا میره گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسي عزيزم ،به فندوقي بگو برام دعا كنه🥰

انشاالله بزودی مامان دوتا فندوق بشی عزیزم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم همینطور .دکترم شیواست ولی بیشتر کارهام با محیطی هست .راستش حس خوبی ازش نمیگیرم چون اصلا برای بیم ...

منم از محیطی راضی هستم توضیح میده و توجه میکنه منم خداروشکر میکنم همه کارام جوری شرایطش پیش میرفت که با دکتر محیطی بودم انشاالله زودی نتیجه بگیری منم منتظر پری هستم که روز دوم برم برا شروع سیکل انتقال

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اصلا به علائم توجه نکن یهو ازمایش بده ایشالله که مثبتی

ممنونم عزیزم❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
ممنون عزیزم قیمتش چنده؟

عزیزم قابلتم نداره. خودم یادم نیست چند خریدم..اما دوستمون بیست و هشت تاش رو 250 خریده. البته کاش یه سر داروخونه ای که گفته هم بزنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فدات.منم با دوتا از هفتا جنینم مامان شدمااااا انشاالله تو هم با اولین انتقالت دوتا از اون هفتا سفت م ...

وای جانم خدا حفظشون کنه انشالله الهی آمین چون شرایطمونم خیلی شبیه همه انشالله با فندوقات برام دعا کن 😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم ایشالله به زودی زود مامان شدنت تبریک بگیم قشنگ به خودت برس حسابی حال کن دوماه دیگه نی نی ها می ...

فدات شم انشالله. چشم حتما. انشالله که خدا نی نی تو دلتو برات حفظ کنه و صحیح و سلامت بغلش کنی. خدا خودش کمکم کنه😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دکتر شیوا بود بهم میگفتن انتقالت بلاست نبود جنین هات خوب نیست در صورتیکه مطمین بودم بلاست هستن. دیگه ...

خب خداروشکر جنینات خوبن.خوب کاری کردی برسی کردی.دکتر شیوا چرا اینطوری گفت...

شش و نیم.  شما الان پروژسترون میخوری ؟ پروژسترون که تو شهر ما کمیاب شده پیدا نمیشه

شش و نیم خوبه

انشالله تو سیکل جدید بالاترم میره

پیاده روی میری؟مایعات زیاد بخور لوبیا سبزو آناناس و آب هویجم بچه ها میگن خوبه،امتحان کردی تو سیکلات؟

منظورت استرادیوله؟استرادیول تونستم ۱۰۰تا از تهران تهیه کنم

فعلا نمیخورم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2810