2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043781 بازدید | 684338 پست
خانوما از دارچين جون خبر ندارين؟؟ دختراش مرخص شدن؟؟

بچه ها چندبار ریپلایش کردن اما متاسفانه نیومده خبری از خودش بده ایشالله انقدر سرگرم گل دختراش که وقت نمیکنه بیاد به ما سر بزنه 

خوش به حالت عزیزم دیگه کم مونده ها ایشالله به سلامتی به دنیا بیاری نینی های نازتو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
راستش من خودم یه دوره مخلوط عسل و ژل رویال رو استفاده کردم. اما دو روز پیش همسرم رفت از یه کندو دار ...

اره بعضی کندودارا بصورت فریز میفروشن

ولی من فکر نمیکنم خاصیت نداشته باشه

چون همسرم یه دوره طولانی استفاده کرد و براش موثر بود. با اینکه مشکلمون حاد هست و با هیچ قرص و دارویی بهتر نشده بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اینو از دکتر ایمنیم مریم توکلی پرسیدم گفت نوشته تقویت سیستم ایمنی بدن یعنی فقط به سیستم ایمنی کمک ...

چقدر خوب که پرسیدین ممنون از توضیحتون 😍😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

خداروشکر خیالمون از داداشم راحت شد دارچین هم بیاد دیگه حله😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خداروشکر خیالمون از داداشم راحت شد دارچین هم بیاد دیگه حله😍

فدای تو بشم مامان مهربون. خدا نی نیاتو برات حفظ کنه. انشالله که مشغوله گل دختراشه😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدای تو بشم مامان مهربون. خدا نی نیاتو برات حفظ کنه. انشالله که مشغوله گل دختراشه😍😍😍😍

فدات.منم با دوتا از هفتا جنینم مامان شدمااااا انشاالله تو هم با اولین انتقالت دوتا از اون هفتا سفت میچسبند به دلت😍

انشاالله😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بله یه بار بیوپسی شدن قبلا .داخل یه بیضه نوشته بود میزان اسپرم مناسب برای میکرو انجکشن. ولی داخل من ...

آره عزیرم از همون تعداد که توی مایع منی هست استفاده میکنن البته اگه شرایط اسپرما خوب باشه 

سه ماه همسر تو خوب تقویت کن تا انشاءالله جنینای خوبی برات تشکیل بشه

😍😍خدایا شکرت
سلام‌ممنون گلم پسرمم تا دیروز خوب بود بردمش حموم سرماخورده تب میکنه 😭بردمش دکتر فعلا دارو میدم بهش ...

عزیزم، نگران نباش به امید خدا زودی خوب میشه واقعا بچه مریض میشه خیلی سخته

من‌میخواستم‌ ختنه کنم دیدم همینجوریش کلی اذیت میکنه راستش ترسیدم پشیمون شدم

یعنی ختنه آرومشون میکنه؟

پسر من انگار روز به روز داره بدتر میشه😶

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چه خوب، مرسی عزیزم شما مصرف میکنی؟ من فقط فرتیل سی ام استفاده می کنم میخام بدونم اگه موثره شروع کنم

عزیزم جریان من خیلی عجیب شد

یادته anti tpo عددش ۱۰۸۸ بود که خیلی بالا بود؟ من به سختی سرم پیدا کردم و دکتر زرنانی گفت تا ناه پنج بارداری باید برنم

وقتی برگشتم ایران دوباره رفتم پیش زرنانی که چند تا سوال بپرسم

گفتمن مشکوکم نکنه آزمایشگاه اشتباه کرده، این anti tpo رو یه جای دیگه تکرار کن

تکرار کردم نرمال بود،رفتم آزمایشگاه مسعود و دانش و یه جای دیگه تکرار کردم همه نرمال بود… خدارو شکر اشتباه آزمایشگاه بوده

ولیدکتر زرنانی گفتند که یک هفته قبل از انتقال ۳تا سرم بزن ، بهدش دیگه نزن

من  ال آرژنین ،کیوتن ،روغن ماهی و فرتیل سی ام و nac مصرف میکنم، اصلا نشنیدم برای کسانی که مشکل ایمنی دارن بد باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام به دوستان قديمي و جديد ، ان شا الله حال همگي خوب باشه و به زودي خونه هاتون پر بشه از صداي فرشته هاتون .

دوستاني كه من رو ميشناسن ميدونن كه چند باري كه برام مشكلي پيش اومده اومدم توي همين تاپيك قديمي كه يك روزهايي خودم صبح تا شب اينجا بودم و از دوستان گلم خواستم برام دعا كنن و خدا رو شكر اين قدر دوستان اينجا قلب پاكي دارن كه مشكلات من هم حل شده .

حالا هم چند روزي هست كه ميخواستم بيام و از دوستان التماس دعا داشته باشم براي پدر و مادر همسر من خيلي دعا كنن حالشون خوب نيست ، ان شا الله خدا همه مريضها رو شفا بده .

اگر كسي براش مقدوره ممنون ميشم براي سلامتيشون حمد شفا بخونه . 

من هم هميشه دعا گوي تك تك دوستان اينجا هستم .

عزیزم جریان من خیلی عجیب شد یادته anti tpo عددش ۱۰۸۸ بود که خیلی بالا بود؟ من به سختی سرم پیدا کردم ...

وای آره یادمه. خداروشکر چقدر خوب که دکتر بهت پیشنهاد داد دوباره تکرار کنی. 

من تازگیا از بچه ها خیلی میشنوم براشون ۳تا سرم تجویز شده. توی این گروه طوطیا ۳تا سرم زد و خداروشکر الان بارداره

من ۶۰ کیلو ام سری قبل۴تا سرم داشتم اینبار یه دکتر دیگه ۶تا نوشته که البته ۵تاشو میخرم چون بیمه فقط ۵تاشو تایید کرد.

خدا کنه نتیجه بگیریم

من که از فکر و خیال پیر شدم.

کیوتن و ال آرژنین رو حتما استفاده میکنم

وای آره یادمه. خداروشکر چقدر خوب که دکتر بهت پیشنهاد داد دوباره تکرار کنی.  من تازگیا از بچه ه ...

ال آرژنین باید خیلی مصرف کنی

من روزی ۶ گرم مصرف میکنم، سعی کن پودرش رو پیدا کنی که راحت تر باشه، وگرنه باید روزی ۶ تا قرص ۱۰۰۰ بخوری که خیلی سخته

تا مثبت شدن هم ادامه بده چون به لانه گزینی کمک میکنه ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
2810