2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043779 بازدید | 684338 پست
به سلامتی عزیزم انشالله که همه چه عالی پیش میره و مامان شدنتو بهت تبریک میگم به زودی❤

الهی آمیییین . الهی خیلی خیلی زود روزی برسه که هممون مامان بشیم اینجا از نی نی هامون برای همدیگه بگیم به امید خدای مهربون. 

در اندک من تویی فراوان یارب..
دقیقا عزیزم، خدا خیرت بده اینجورمیگی استرسم کمترمیشه ایشالله بحق مادرامام زمان که شماوبقیه دوستان د ...

ممنون ❤ خداروشکر همه جوانب هم رعایت کردی دیگه اصلا استرس نداشته باش. خدا برات خواسته الحمدلله، دیگه ریلکس باش. از بارداریت لذت ببر. 

انشاالله به سلامتی دوتا نینی سالم و صالح بیان بغلت. 😍

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون ❤ خداروشکر همه جوانب هم رعایت کردی دیگه اصلا استرس نداشته باش. خدا برات خواسته الحمدلله، دیگه ...

ممنون گلم💜💜

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنونم ازت مامان مهربون.💙 نه هیسترو شدم نه سرم داشتم. خدا دوقولوهاتو برات نگه داره عزیزم.

عزیزم کاش ایندفعه هم هیسترو میکردی هم سرم میزدی 

من هیسترو که کردم دکترم گفت حفره رحمت تنگ بوده احتمال زیاد این موضوع باعث منفی شدنم بوده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
فدای محبتت عزیزم مرسی نه هنوز انتقال ندادم چهار روز دیگه انشالله انتقالمه التماس دعا گلم. 

ب سلامتی سمر جون ان شاءالله این سری مثبتی گلم 😍 روز چندمتون انتقال میدن دکتر ؟

دارو چیا میخوری عزیزم 

وقتی بصورت معجون درمیاد فاسد نمیشه. کلا این خاصیت عسل هست تنها ماده ی خوراکیه که فاسد نمیشه. برا همی ...

راستش من خودم یه دوره مخلوط عسل و ژل رویال رو استفاده کردم.

اما دو روز پیش همسرم رفت از یه کندو دار پروپولیس خرید و ژل رویال رو بهش گفت ماه دیگه بره، ولی بهش گفت ژل رویال تازه فقط ۱۴ روز میتونیم نگه داریم و تازه مصرف کنیم. بعد همسرم ازش پرسید اگه با عسل مخلوط کنیم و طولانی مدت استفاده کنیم چی، گفت دیگه خاصیت ژل رویال رو نداره. یعنی یه طوری گفت مخلوط عسل و ژل رویال فقط همون خاصیت عسل رو داره.

اما یکی از دوستان خودم که عموش کندو داره، گفته بذاره توی فریزر طولانی مدت میتونه استفاده کنه.

سلام عزیزم. قرص استرادیول  و پچ استرادیول و قرص لتروزول و امپول هاش ام جی داروهایی بودن که تو چ ...

میدوتی انقدر نا امید بود ازینکه آندومترم رشد کنه گفت برو ببینم میتونه برات کاری بکنه😑😑

پس تقریبا همه نوع سیکلی داشتی

بالاترین حد آندومترت چقدر بود؟

اره جنین دارم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بعد انتقال حموم نریم؟ تا چند روز؟

منم شنیدم اینجا تا دوهفته نری منک دارم میمیرم الان ی هفتست 

همش استراحت میکنم نهایتن ی زره تو خوبه راه برم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
چه خوب، مرسی عزیزم شما مصرف میکنی؟ من فقط فرتیل سی ام استفاده می کنم میخام بدونم اگه موثره شروع کنم

عزیزم من هم مشکل ایمنی دارم و روزی یه دونه پردنی فعلا میخورم و با شروع پانکچر هم باید هر دو هفته یه سرم اینترالیپید بزنم. ولی الان روزی یکی کیوتن ۵۰ میخورم. کمک میکنه میتوکندری های سلولها فعال بشند. میتوکندری هم که مسئول انرژی سلولیه. از طرفی هم انتی اکسیدانه هست. ضرری نداره. 

ان شااله که همه ما جواب مثبت میگیریم.

2810