2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043779 بازدید | 684338 پست
عزیزم یعنی شما تعیین‌جنسیت دختر انجام دادی و پسر شده ؟؟ راستی من دخترمو که باردار بودم تا هفته ی ۱۶ ...

نه متاسفانه يكبار تعيين جنسيت كرده بودم سال ٩٨ ولي جنسيت ها معلوم نشد ، اينبار دكتر گفت بخاطر سنم تعيين جنسيت را بهم توصيه نمي كنه منم انجام ندادم و واقعا اشتباه كردم ناشكري نمي كنم ولي اصلا دوست نداشتم دوباره پسر داشته باشم و واقعا ناراحتم 

من دو ورق قرمزشو دارم.اگه خاطرت باشه ۵ روز پیش تخمک هام شدن ۲۰ تا و جنینهام ۱۳ تا. شهریور قراره برم ...

خبلی خوبه که ۱۳ تا جنین برات تشکیل شده، ان شااله که انتقالت هم با موفقیت انجام میشه. برام دعا کن که برای ما هم جنین تشکیل بشه، ذخیره تخمدانم خیلی کمه و این آخرین شانس منه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم قرص اسپريژن واسه همسرت و پودر اينوفوليك واسه خودت قبل از پانكچر خيلي رو كيفيت جنين تاثير داره ...

چند ماه خوردی؟ تا روز پانکچر خوردی؟

من روزی دو ساشه واسه دوماه خوردم. ولی بعدش چون دکترم اجازه اقدام نداد و وارد سیکل نشدم، قطع کردم. البته روزی سه تا متفورمین و یکی پردنی و همچنین لووتیروکسین میخورم.

الان میخوام مجدد شروع کنم، امروز روز ۵ سیکل هستم و خدا بخواد با شروع سیکل بعدی وارد سیکل میشم. میخوام از امروز اینوفولیک بخورم تا روز پانکچر. خوبه به نظرت؟

عزیزم درباره ذخیره کم، یکی از مراجعه کننده های دکترم ذخیرش نیم بود یادمه بار دوم پانکچر بهش قرص dhea ...

متاسفانه من ذخیره تخمدانم اول ۰.۳ بود ، ماه گذشته شده بود ۰.۱۶ 😔😔

دکترم بهم هیچ قرصی نداد و نمیده متاسفانه، چون اولین آزمایش dhea من بالاتر از حد نرمال بود و دکتر آزمایشگاه پیشنهاد دگزا داد که بیاد پایین. آزمایشهای بعدی dhea آماده پایین حد وسط نرماله. 

بعد از مصرف ژل دوباره ازمایش بدین انشالله مشکلش رفع میشه ۲۰ تا ۳۰گرم ژل رویال رو با یک کیلو عسل طبی ...

ژل رویال رو چطوری نگه میدارید؟ چون طول عمر ترکیبات طبیعیش خیلی کوتاه است و زود خاصیتش رو از دست میده. توی یخچال بیشتر از ۱۴ روز نمیشه نگه داشت.

سلام عزیزم، ممنون خوبی شما؟ نی نیت خوبه؟ پسرم خوبه خداروشکر ولی بعضی روزا همچنان بیقراره هم کولیک ...

سلام‌ممنون گلم پسرمم تا دیروز خوب بود بردمش حموم سرماخورده تب میکنه 😭بردمش دکتر فعلا دارو میدم بهش ان شالله که بهتر بشه دعا کن. پسرمو از وقتی ختنه کردم گریه هاش خیلی بهتر شده دیگه یک‌ماهه کولیک نداره خداروشکر بچم خیلی خوب بود مریض شد 😭

حتی واسه من که مشکل آندومتر دارم؟ پس با خیال راحت بخورم؟ این ماه آندومترم روز سیزده سیکل ۴ بود تو ...

نیلو جون ببخشید یه سوال دارم من چون مشکل شما رو دارم این سوال رو می پرسم،

شما نواحی شکم و زیر شکمت رو با روغن سیاه دونه یا کنجد و یا زیتون ماساژ میدی؟ گرم کردن و ماساژ دادن این نواحی واسه گردش خون خیلی خوبه و وقتی گردش خون برقرار باشه دیواره اندومتر خوب رشد میکنه.

من این کار رو میکنم و تاثیرش رو وقتی برم سونو حتما بهت میگم 

دوستان من شکمم بعد هایپر خیلی بد فرم شده چربی اورده میتونم پیاده روی رو شروع کنم؟

فکر کنم میتونی بری پیاده روی، مگر اینکه دکتر بگه پیاده روی واست خوب نیست.

اما نگران چربی شکمت نباش، من هم از وقتی پردنی میخورم شکمم مثل گلابی شده. ان شااله به سلامتی بچه هامون به دنیا بیان، بعدش میریم باشگاه مجدد میاییم روی فرم

دوستان من شکمم بعد هایپر خیلی بد فرم شده چربی اورده میتونم پیاده روی رو شروع کنم؟

من هایپر نبودم ولی 20روزاز پانکچرم گذشته ولی هنوزم درد دارم دوبار سونو دادم بعد تخمک کشی هنوز تخمدانام بزرگن قابل انتقال نیستم دکترم خودش گفت روزی حداقل نیم ساعت پیاده روی داشته باش

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نه متاسفانه يكبار تعيين جنسيت كرده بودم سال ٩٨ ولي جنسيت ها معلوم نشد ، اينبار دكتر گفت بخاطر سنم تع ...

عزیزم انشالله که یه گل دختره ولی اگرم پسر شدحتما خواست خدا این بوده . کاش تعیین‌جنسیت کرده بودی . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم من سقط نداشتم اون دوستمون که من جوابشون رو دادم سقط داشتن ، خدارو شکر من انتقالم مثبت شد والان ...

خداروشکر عزیزم ،خیلی ببخشید توروخدا، ایشالله خدا نی نی تو واست حفظ کنه گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام گلم من همسرم مشکل dfi داره . و سابقه سه بار سقط داریم. برای ما انجام میدن اگه بخوایم؟ بهمون ...

سلام عزیزم منم با دی اف ای بالا باردارشدم،ایشالله بحق فاطمه زهرا به زودی مامان بشی، میشه بپرسم سقطات تودچند هفته بوده؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ژل رویال رو چطوری نگه میدارید؟ چون طول عمر ترکیبات طبیعیش خیلی کوتاه است و زود خاصیتش رو از دست میده ...

وقتی بصورت معجون درمیاد فاسد نمیشه. کلا این خاصیت عسل هست تنها ماده ی خوراکیه که فاسد نمیشه. برا همین ژل رو با عسل مخلوط میکنن.

ما هر بار دو تا ظرف یک کیلویی میخریدیم. یکیش رو داخل یخچال میزاشتیم و اون یکی که میخاستیم استفاده کنیم  یک ماهی که مصرف میکردیم بیرون یخچال میزاشتیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
2810