2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043775 بازدید | 684338 پست
عزیزم انشالله به زودی زود مامان بشی،،میگم سقطات توچندهفته بوده،؟میشه بگی؟

عزیزم من سقط نداشتم اون دوستمون که من جوابشون رو دادم سقط داشتن ، خدارو شکر من انتقالم مثبت شد والان تقریبا وارد ماه چهارم شدم 🥰

نه چطور مگه؟

کسی که تیروئید داره نباید لنفو انجام بده چون گفتی یک جلسه انجام دادی فکرکردم تیروئید داری

متخصص زنان گفت باید انجام بدی یا متخصص ایمنی؟

آپکات پایین بود یا سابقه انتقال منفی یا سقط داشتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منو فراموش کردی😞🙏🙏

عزیزم 

دعا گوی همتون هستم

انشالله سال بعد این موقع نی نی هامون بغلمون باشه و واسه عید غدیر و قربان و محرم اماده بشیم.

که یه نذری بدیم.

راستی چه نذری خوبه که آدم محرم درست کنه و در همسایه پخش کنه؟

😉

نه گلم راستش باهات هم نظر نیستم، پریود فرقی نداره چه جور بیاد، اصلا برای انتقال دست خودشون باید بیفت ...

حتی واسه من که مشکل آندومتر دارم؟

پس با خیال راحت بخورم؟

این ماه آندومترم روز سیزده سیکل ۴ بود

تو سیکل طبیعی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
وای نیلوفر جونم خوبی عزیزم نی نی حالش خوبه چقد اتفاقا یادت بودم. قربونت آره خدا رو هزار بار شکر. چشم ...

عزييييز دلمي، اين چندوقت دونه دونه پياما رو ميخوندم بلكه پيام داده باشي، همش دعا ميكردم اتفاقي نيفتاده باشه😍 خداروشكر منم خوبم، ني ني هم خوبه خداروشكر. از غربال خبر ندارم ازش ديگه😂 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه ولي وقتي سونو NT ميگه ٩٠ درصد پسر قطعا پسره  اين ivf لعنتي بيشتر پسر ميشه ديگه

عزیزم یعنی شما تعیین‌جنسیت دختر انجام دادی و پسر شده ؟؟

راستی من دخترمو که باردار بودم تا هفته ی ۱۶ بهم گفتن پسر ، آنومالی گفت دختره . 

یه سونو گرافی دیگه برو . بگو جنسیتو بهم نگفتن که دقتشو بیشتر کنه

خدای من خدای معجزه هاست . 
كيوتن براي انتقال هم عاليه كلا" مكملي هست كه هميشه و در هر سني مصرفش خوبه چون ضد پيري و فرسايش سلول ...

عزیزم برای من که tpo بالایی دارم  ( ۱۳۴ ). مصرف کیوتن و ال ارژنین و .... خطرناک نیست ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
من دو ورق قرمزشو دارم.اگه خاطرت باشه ۵ روز پیش تخمک هام شدن ۲۰ تا و جنینهام ۱۳ تا. شهریور قراره برم ...

اره بخور. کیوتن، اسید فولیک ۱، ویتامین دی ۱۰۰۰ رو حتما بخور، آسپرین رو اگه دکترت گفته بخور. هر دکتری یه نظری داره. من دکترم گفته آسپرین رو با مثبت شدن بیبی چک شروع کنم. اگه میتونی کپسول امگا ۳ هم توی این مدت بخور

2810