2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043779 بازدید | 684338 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بعد انتقال سونو و آزمایش ها گرونن لطفا هرکی میدونه جواب بده🙏🙏🙏

بعد از انتقال ک دیگه آزمایش خاصی نداره ب جز همون آزمایش بتا

سونو هم بعد از انتقال مثل بارداری های عادی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
عزیزم ببخشید که نظر میدم من پستتونو خوندم چون شرایطمون شبیه همه منم مشکل ندارم همسرم آزواسپرمه دکتر ...

ممنون ک جواب دادی

عزیزم من دیگه جنین ندارم

ب نظرت چقد طول میکشه تا خودم و شوهرم همه آزمایشاتمون بدیم و عمل کنیم و انتقال جنین بدیم؟

واسه شوهرم دارو میده ک قوی شه؟

دفعه قبلی ک عمل کرد اصلا ن دارو داد ن آزمایش 

فقط آزمایش هورمونی داد فک کنم

شوهر شما دارو مصرف کرد؟

ممنون ک جواب دادی عزیزم من دیگه جنین ندارم ب نظرت چقد طول میکشه تا خودم و شوهرم همه آزمایشاتمون بد ...

عزیزم ما که این آزمایش ها رو دادیم تا جوابش بیاد حدود ۲ ماه شد البته من سونوهیسترو هم شدم  شاید کلا حدود سه ماه اگه هایپر نشید چون شما مییری واسه شروع سیکل تخمک کشی همزمان هم میتونی آزمایش هارو انجام بدی چون این آزمایش ها واسه اینه که ببینید بعد انتقال چه داروهایی باید داشته باشید شوهر منم فقط ازمایش هورمونی داد نه تقویتی نداد به دکتر بگید که بنویسه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم ما که این آزمایش ها رو دادیم تا جوابش بیاد حدود ۲ ماه شد البته من سونوهیسترو هم شدم  شاید ...

آخه دفعه قبل ک شوهرم تقویتی نخورد من فک میکنم اسپرمش ضعیف بوده ک جنین واسم نموند

من 22تخمک داشتم ولی 7تا جنین تشکیل شد ک دوتاش در حین رشد از بین رفتن

4تاش دوبار انتقال دادم ک نگرفت یکیشم تو آزمایشگاه موقع انتقال بم از بین رفت

اگ شوهرم بخواد دارو بخوره چقد طول میکشه؟

آخه دفعه قبل ک شوهرم تقویتی نخورد من فک میکنم اسپرمش ضعیف بوده ک جنین واسم نموند من 22تخمک داشتم ول ...

منم ۴۳ تا تخمک داشتم که ۱۰ تا جنین شد

نمیدونم عزیزم شاید سه ماه باید دارو بخوره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آخه دفعه قبل ک شوهرم تقویتی نخورد من فک میکنم اسپرمش ضعیف بوده ک جنین واسم نموند من 22تخمک داشتم ول ...

اگه همسرتون سرعت و مورفولوژی پایینی داره پیشنهاد می کنم ال کارنتین و سلن پلاس مصرف کنه حداقل سه ماه.

همسر من سه ماه مصرف کرد کمی بهتر شد. و کلا موبایل نزدبک بیضه نگذاره و دوش خیلی گرم نگیره تا بیضه خنک باشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
قربون دل مهربونت عزیزم... الهی که خانم فاطمه زهرا ضامن مادرشدن همه ی خانومای منتظر بشه💙

فدات عزیزم،،ایشالله ایشالله🤲🤲🤲

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنونم تبسم جان.. میگم که خوبی اینجا اینه که هممون یه درد مشترک داریم همو خوب درک میکنیم. چه خوبه که ...

متاسفم عزیزم 

می دونم که به زودی خوب و سرپا میشی و با انرژی ادامه می دی تا به آرزوت برسی. ما هم مسیر زندگیمون قراره از این دامنه ی سخت عبور کنه، اما بالاخره به قله می رسیم. 🤲🌱

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خدا خیرتون بده اگه رفتین و داشتن برا اون دوستمون ک خریدین و کارش راه افتاد میشه لطفا واسه منم بخرین

چشم عزیزم

راستش من خودم استان فارس هستم اما یکی از دوستان همسرم کرمانشاه هستن که روزایی که دربه در دنبال استرادیول میگشتیم به ایشون هم زنگ زدیم که خوشبختانه داشتن و برامون فرستادن، حتما میپرسم و بهتون اطلاع میدم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
2810