2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043793 بازدید | 684340 پست
آره ...تازه اون یه دونه ام بعد از سه روز یادش افتاده یه اسپرمی توش هست و باید یه کارایی باهاش بکنه.. ...

الهی با سماجتش انشالله که خواست خداست و برات یه نی نی تپلی میشه😍😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نميدونم والله من چندبار پرسيدم گفت ادامه بده خدا بهمون كمك كنه فقط😞😞

نه بابا من هر قرصی واسه تهوع خوردم همش زده عوارصش لب شکری😂😂😂کلا علاقه ی خاصی به لب شکری دارن داروهاتو بخور اینا اصلا پایه علمی نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا هستید عزیزم؟ تو امریکا اولین قدم بهمراه آزمایش اسپرم، عکس رنگی رحم هست منهم انجام دادم

المان.  واسه من اولین قدم هیستروسکوپی انجام دادند. من به دکتر گفتم سالپینگوگرافی، بهم گفت سالهاست دیگه انجام نمیدیم و به جاش هیستروسکوپی میکنیم چون هم جدیدتره و هم دقیق تر. کلا یکساله دارم آزمایشات مربوط به سقط مکرر رو اینجا انجام میدم☹☹، فقط سه بار تا الان بیوپسی اندومتر داشتم 😭

میدونم عزیزم من همین الانم 36سالمه واقعا کم حوصله و عصبی شدم از طرفی بارداری با آزواسپرمی خیییلی سخت ...

اوووف امون از دست اطرافانی که خیلی ببخشیدا یکم شعور ندارن من اصلا ادم کینه ای نیستم ولی دلم چندجا بدجوری شکست و از خدا خواستم اونایی که این حرفارو بهم زدن خدا سر خودشون بیاره اگه بچه دارن سر بچه هاشون بیاره شوهرمم کلی دعوام کرد که نفرین نکن ولی کردم و اصلا پشیمون نیستم 

آپکا 20 به بالا باشه خوبه؟

بله متخصص ایمنی اینجوری ب من گفت

دکتر آزمایشگاه هم گفت بین ۱۵ و ۲۰ باشه هم خوبه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم اگه اصلا درد نداشتی و فقط ترسیدی از دکترت بپرس ببین قرص ارامبخش برات تجویز میکنه یا نه که صبح ...

ااای جاانم. درد داشتم ولی نه اونقدری ک تصورشو داشتم. همش میگفتم الان شدید میشه و... ک ی دفعه دکتر گف مبارکه باورم نشد که 5 دقیقه هم نشد گفتم وا تموم شد؟ دکترم خنده اش گرفته بود.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله متخصص ایمنی اینجوری ب من گفت دکتر آزمایشگاه هم گفت بین ۱۵ و ۲۰ باشه هم خوبه

دست گلت درد نکنه عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
این همون هیستروسکوپی آفیس هست.

نه عزیزم

هیستروسونوگرافی جنبه ی درمانی نداره فقط تشخیصیه.

رحم و لوله ها رو چک میکنه اگه مشکلی باشه باید با عمل هیستروسکوپی مشکل رو رفع کرد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه عزیزم هیستروسونوگرافی جنبه ی درمانی نداره فقط تشخیصیه. رحم و لوله ها رو چک میکنه اگه مشکلی باشه ...

مگه یه لوله کوچیک (هیستروسکوپ) رو نمیفرستند داخل و باهاش عکس نمیگیرند؟ خوب سونو نمیکنند که! عکس سه بعدی میگیرند.

آخه من هیستروسکوپی آفیس (فقط تشخیصی ) انجام دادم بعدش که تموم شد، دکتر سونو واژینال انجام داد که مطمئن بشه شرایط رحم نرماله و زخم یا مشکلی نباشه بعد منو مرخص کرد.

فراسیون عالیه برا کیست ، یه قاشق عسل هم بزن توش بخور صبح ها هم ناشتا سیاهدونه عسل بخور ، کلم بروکلی ...

انشالله عزیزم😙

این ماه همه کارایی ک گفتی رو انجام میدم امیدوارم رفع شه

حتی ماها که قراره ivf کنیم واقعا لازمه؟ تخمک رو که از تخمدان با پانکچر درمیارن ، بعدم انتقال میدن تو ...

عزیزم برای عکس رنگی من امروز با دکترم صحبت کردم گفت قبل از انتقال چک میکنه اگه لازم شد عکس رنگی میگیرن اگه نیاز نباشه نمیگیرن

المان.  واسه من اولین قدم هیستروسکوپی انجام دادند. من به دکتر گفتم سالپینگوگرافی، بهم گفت سالها ...

آخی متاسفم انشالله زود نتیجه بگیری

Era biopsy انجام دادی؟ منهم انجام دادم

هرجایی روش کارشون فرق داره، تو امریکا میگن اینکه لوله ها بازه یا نه رو فقط میشه با عکس رنگی تشخیص داد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره ...تازه اون یه دونه ام بعد از سه روز یادش افتاده یه اسپرمی توش هست و باید یه کارایی باهاش بکنه.. ...

ان شاالله تا آخرش با همین‌ پشتکار پیش بره همه چی حلِ

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

سلام دوستان عزیز

به ما گفتن میکرو انجکشن باید بکنید.

دکتر همسرم دکتر عباسی بودن .اصفهان هستیم.

دکتر عباسی گفتن برید پیش خانم دکتر شجاعیان ولی من هیچ شناختی ندارم از ایشون.کسی اطلاعاتی داره ؟

پیش کی برم بهتره تو‌اصفهان؟

2810