2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043965 بازدید | 684353 پست
مرسی عزیزم ،فکر کردم با این هیسترو که قراره انجام بدم مشخص میشه ،آخه عکس رنگیم برای ۳ سال قبل هست

من هیسترو انجام دادم، توی نامه ام نوشته شرایط لوله ها نرمال. در واقع همون محلولی نمکی که استفاده میکنند جریانش توی لوله ها شرایط رو نشون میده. توی عکس رنگی هم یه محلول استفاده میکنند و عکس ایکس ری رو میگیرند و گرنه دستگاه که توی لوله ها نمیره!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامنه همین سه شنبه دیروز نه روز قبلشپس طبیعی تو پریود دوم انتقال بدن آخه ترسیدم گفتم شاید اتفاقی اف ...

آره عزیزم بعضی از دوستان بار اول مثبت شدن خداروشکر، منم بار اول مثبت شدم، امیدوار باش انشاءالله میشه  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ب بله همه باید انجام بدن تا از سلامت رحم مطمن بشن مطمنی انجام ندادی؟ الان تو سیکل انتقالی؟

آره انجام ندادم. داروهای پانکچر رو گرفتم ک از سیکل بعدی شروع کنم. کی دکتر بهم میگه عکس رنگی انجام بدم؟

آخه اگه مشکل چسبندگی داشته باشیم و عکس رنگی رو انجام ندیم ک این همه سختی بی نتیجه میمونه

درسته، من دو سال قبل از اینکه وارد سیکل بشم عکس رنگی گرفتم چسبندگی نداشتم، به دکترت گفتی چسبندگی داری؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام نیلو جون خوبی گلم؟عزیزم تو مجبور شدی کورتاژ کنی، چرا خودتو سرزنش می کنی، منم دو سال پیش بخاطر ب ...

عزیز دلم این چه حرفیه تمام دلگرمیم به دعاهای خیر شماست

دقیقا حرفات درسته

حالا پریود شم ببینم این دکترم میخواد چیکار کنه حتما بهش میگم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آخه اون دکتر لعنتی مگه چجوری کورتاژ کرده. منه خنگ هم تازه فهمیدم که کاش بجای کورتاژ رفته بودیم هیست ...

ربطی به دکتر نداره، خود کورتاژ یکی از تاثیرهای بدش انگار اینه (البته واسه کسانی که کمی سنشون بالاست. من ۳۷ سالم بود که کورتاژ شدم) من که آلمان کورتاژ شدم، همین مشکل رو دارم. دو ماه پیش روز ۲۳ سیکل ضخامت اندومترم ۵ بود☹

نیلو جون لک به حساب پریودی نمیاد. من هم اندومترم نازکه ولی یک تا روز پریود سبک میشم. شما انتقالت کی ...

اره فک نکنم پریودی باشه

اینو میدونم که لکه بینی تو آندومترای نازک شایع هست

من جنین دارم بردم تهران هر موقع آندومترم آماده شد باید برم برای انتقال،به خاطر مشکل خونی که داریم باید pgd کنیم انشالله جنینای سالم رو انتقال بدیم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
شما هم قبلا کورتاژ شدی؟ این دقیقا مشکل من هم هست که بعد کورتاژ پیدا شده

اره عزیزم آذر ۹۹ کورتاژ شدم ۷ ماه پیش

همش حسرت میخورم کاش کورتاژ نکرده بودم سه هفته صبر کردم ۴بار سونو شدم بقایا دفع نمیشد باز میخواستم و ...

ببین اصلا فکرش رو نکن. چون گاهی لازمه راه بهتر انتخاب بشه. اگه خدای نکرده عفونت می گرفتی دردسرت بیشتر بود.

ربطی به دکتر نداره، خود کورتاژ یکی از تاثیرهای بدش انگار اینه (البته واسه کسانی که کمی سنشون بالاست. ...

باران جان نیمه سیکل برو سونو 

آندومتر روز ۲۳ قابل قبول نیست

چون آندومتر نزدیک پریود باید نازک بشه که بریزه

ایندفعه ۱۳ سیکل برو انشالله که آندومترت خوبه و خبر خوش میدی

ببین اصلا فکرش رو نکن. چون گاهی لازمه راه بهتر انتخاب بشه. اگه خدای نکرده عفونت می گرفتی دردسرت بیشت ...

اره اونموقع تو اون شرایط بد روحی بازم سعی خودمو کردم

تو اتاق عمل به دکترم گفتم(همون کسی که پیشش آی وی اف کرده بودم کورتاژم رو انجام داد)گفتم هیچکس بهتر از شما نمیدونه که همه چیزم همین رحمه و چقدر برای دوباره مادر شدن بهش احتیاج دارم

2810