2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه اون دکتر لعنتی مگه چجوری کورتاژ کرده. منه خنگ هم تازه فهمیدم که کاش بجای کورتاژ رفته بودیم هیست ...

همش حسرت میخورم کاش کورتاژ نکرده بودم

سه هفته صبر کردم ۴بار سونو شدم بقایا دفع نمیشد باز میخواستم وایسم امادکترم گفت برات دردسر ساز میشه

نمیدونم قسمت این بوده

انشالله درست میشه

حالا اومدم پیش همون دکترم که تو سیکل انتقال خودش بهم دارو بده که انشالله اگه آندومترم بالا اومد برم تهران انتقال بدم فسقلیامو

آینده چقدر گنگ و تاریکه گاهی میترسم از اینکه چی در انتظارمه

اما چاره هی جز صبر نیست 

توکلم فقط به خداست فقط اون میتونه این کلاف پیچیده رو بازش کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستان من هفته هفت هستم ولی کمردرد ورحمم دردمیکنه  کلا دراستراحتم چون دکترگفت استراحت کن ...

اره عزيزم طبيعيه من تا ١١ هفته اين دردارو داشتم سه ماه تموم بشه كم كم دردات كم ميشه نگران نباش

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم دکتر واستون آزمایش هم نوشت ؟ شما متفورمین هم میخورین ؟

آره نوشت گفت انجام بده دو هفته دیگه که اومدی بیار، نه متفورمین نمی خورم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
همش حسرت میخورم کاش کورتاژ نکرده بودم سه هفته صبر کردم ۴بار سونو شدم بقایا دفع نمیشد باز میخواستم و ...

عزیزم

منم یه ماهی به سالگردش نزدیکه

مثل بیشتر ادما طبیعی حامله نشدیم.همش دکتر و درمان.نمیدونم چرا سرنوشتمون اینجوری شد.

😉

همش حسرت میخورم کاش کورتاژ نکرده بودم سه هفته صبر کردم ۴بار سونو شدم بقایا دفع نمیشد باز میخواستم و ...

سلام نیلو جون خوبی گلم؟عزیزم تو مجبور شدی کورتاژ کنی، چرا خودتو سرزنش می کنی، منم دو سال پیش بخاطر بقایا مجبور شدم، شاید اگه منم همون موقع ها می خواستم انتقال بدم ضخامتم نازک بود و نمی شد، میخام بگم شاید زمان باید بدی برای ضخامتت، ولی اگه انشاءالله الانم رفتی تو سیکل بگو با لتروزول و سینال اف برات سیکل انتقالو شروع کنه، یادمه کاربر مهربون 21 می گفت ضخامتم با استرادیول بالا نمی رفت با لتروزول و سینال اف اوکی شدم و انتقال دادم، البته خواهر گلم ببخشید جسارت کردم و نظر دادم، انشاءالله به زودی خبر باردار شدنتو بشنوم و کلی برات ذوق کنم مهربونم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام خوبی عزیزم ببخشید ممکنه اگه درمورد سوالات من اطلاعی دارید بهم توضیح بدین؟ من سه شنبه انتقال د ...

عزیزم این آمپول رو به ۹۰ درصد انتقالها میدن ، به منهم داده بودن

استرادیول ممکنه باعث غلیظ شدن خون بشه این آمپول رو میدن که خونرسانی درست انجام بشه

لک زرد ممکنه بخاطر شیاف باشه

ببین با نگرانی فقط خودتو اذیت میکنی بهش فکر نکن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

خب خانوما

من چی مصرف کنم بعد پانگچر تا سیکل انتقال

مکمل و ...؟؟؟؟

ماساژ سیاه دونه و ...

بعدشم هایپر بودم.

دکتر گفت زیاد خم و پیچ نخور.چون یهو تخمدانهات پیچ میخوره.

دکترم خانم فرحناز زندی بیمارستان صارم هست.

😉

2810