2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044008 بازدید | 684354 پست
بچه ها سلام من سه شنبه پانکچر کردمولی هنوز نمی‌دونم چندتا جنین دارمو اینکه دکتر گفت این ماه نه ماه ...

سلام گلم ، ۳ شنبه هفته پیش ؟

عموما ۵ روز بعد میگن چندتا جنین برات فریز کردن زنگ بزن بپرس .

بعد برای انتقال باید یک پریود بگذره و پریود دوم بری برای انتقال به امید خدا .... ربطی به هایپر شدن نداره دوستم . تازه انقدر میری سونو که دیواره رحم و ... همه جیز اوکی باشه ، بعد انتقال میدن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
pco فک کنم تنبلیه

همون کیستای ریز و میکن pco که باعث تنبلی  تخمدان میشه و نمیذاره تخمک بالغ بشه و همون سایز کوچک میمونه من خودمم pco

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم لوله های رحم از جهت هیدرو بودن با همون عکس رنگی و در درجه بعدی با لاپاراسکوپی معلوم میشه، با ...

سلام خوبی عزیزم

ببخشید ممکنه اگه درمورد سوالات من اطلاعی دارید بهم توضیح بدین؟

من سه شنبه انتقال دادم، دیروز یعنی چهارشنبه عصر زیرشکمم درد شدید گرفت و کمر درد داشتم بعد نیم ساعت درد شکمم خوب شد اما کمر درد رو خیلی کم داشتم، دیشب باز زیر شکمم خیلی درد گرفت و کمر درد شدید تا تقریبا چند ساعت داشتم؛ دیشب قبل شروع درد مجدد رفتم سرویس و لک زرد یا تقریبا سبز خیلی کمرنگ دیدم، حالا باز الان رفتم سرویس دوباره از همون لکه دیدم، شما دلیلش رو میدونی؟ 

دکتر به من آمپول کلگزان داده، درموردش تحقیق کردم چیز زیادی نفهمیدم، شما علت نسخه این آمپول رو میدونی؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

سلام دخترا خوبین صبحتون بخیر میگم من دیروز خراش رحم داشتم امروز صبح پیاده روی سبک ۴۰دقیقه ای رفتم اشکالی نداشته باشه

@تورک_آنا    

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
همه کسایی ک میخوان ivf انجام بدن عکس رنگی رو باید انجام بدن؟ چرا دکتر ب من چیزی درمورد عکس رنگی نگفت ...

ب

بله همه باید انجام بدن تا از سلامت رحم مطمن بشن مطمنی انجام ندادی؟ الان تو سیکل انتقالی؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دکتر علیرضایی میرم مرکز مام توی سونوم نوشته hemorrhagic cyst (کیست خونریزی دهنده) نمیدونم همون پلی ...

کیست هموراژیک ، کیستیه که خونریزی کرده ، من یسری دراودم ، تو شکمم خونریزی کرده بود

شکم درد داری؟

اصلا نباید چیز سنگین بلند کنی ، پیاده روی سنگین ممنوعه ،خلاصه خیلی باید حواستو بدی

من خودم اصلا نمیتونستم راه برم ، کل شکمم درد میکرد

من پیام های قبلیتو نخوندم

اما اگر میخوای کیستت برطرف شه این کاراو انجام بده

نصف لیوان عرق رازیانه یا بابونه رو با عرق فراسیون و یه قاشق عسل یه ساعت قبل خواب بخور

صبح ها هم ناشتا سیاهدونه عسل بخور

تو روز هم ، سه چهار بار شکمتو با روغن سیاهدونه ماساژ بده وببدنش

من چندتا کیست داشتم که یکیش تو شکم خونریزی کرده بود ، دکتر برام ال دی نوشت گفت دوماه طول میکشه که دفع شن

اما با این کارا بعد ده روز وسط سیکلم پریود شدم ، رفتم دکتر گفت کیستات دفع شدن

ب بله همه باید انجام بدن تا از سلامت رحم مطمن بشن مطمنی انجام ندادی؟ الان تو سیکل انتقالی؟

من سال ۹۲انجام داده بودم دیگه نرفتم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دکتر علیرضایی میرم مرکز مام توی سونوم نوشته hemorrhagic cyst (کیست خونریزی دهنده) نمیدونم همون پلی ...

کیست هموراژیک با پلی کیست فرق داره ، حرف دکترتو گوش بده صبر کن کیستت رفع بشه 

کیست هموراژیک ، کیستیه که خونریزی کرده ، من یسری دراودم ، تو شکمم خونریزی کرده بود شکم درد داری؟ ا ...

منم پریروز سونو انجام دادم دکترسونو گفت یه چیزی شبیه کیست هست اما به کیست شبیه نیست بیشتر شبیه فولیکول هست که خونریزی کرده و موردی ندارد نمی‌دونم دیگه راستی ۱۹پریودم بود

سلام خانما اگه کسی میدونه راهنمایی کنه 

من ماه قبل رفتم ابن سینا بهم گفتن رو دوم یا سوم پریود ازمایش خون بدم 

حالا پریودم تقریبا از دیشب ساعت ده اینا شروع شده تا قبلش لکه بینی بود 

الان نمیدونم امروز روز اولمه یا باید دیروز رو روز اول حساب کنم 

کیست هموراژیک با پلی کیست فرق داره ، حرف دکترتو گوش بده صبر کن کیستت رفع بشه 

نوشته تو سونو فولیکول هموراژیک

سلام خانما اگه کسی میدونه راهنمایی کنه  من ماه قبل رفتم ابن سینا بهم گفتن رو دوم یا سوم پریود ...

دکتر من لک بینی رو قبول نداره میگه باید آندومترت ریزش داشته باشه

دکتر من لک بینی رو قبول نداره میگه باید آندومترت ریزش داشته باشه

اره لکه بینی قبول نیست من این ماه خیلی پریودم بد شد دو سه روز لکه بینی داشتم ولی دیشب دیگه شروع شد یعنی امروز روز اوله ؟

اخه فردا هم جمعه ست اگه اشتباه حساب کنم شنبه میشه روز چهارم از وقت آزمایش میگذره

اره لکه بینی قبول نیست من این ماه خیلی پریودم بد شد دو سه روز لکه بینی داشتم ولی دیشب دیگه شروع شد ی ...

شماره مرکز و داری گلم زنگ بزن اما میگم من یه بار فک کردم روز دوم هستم رفتم سونو چون فرداش تعطیل بود دکتر گفت ن آندومتر ریزش نداره باید کامل خون ببینی اینقد از این لک بینی هام متنفرم 

انشاالله همه چی خوب پیش میره

خوب چرا 5 گلم علت خاصی داره؟  چون در شرایط عادی همون 1 کافی که هیچی زیاد هم هست

نه ، کم خونی هم ندارم ، میگفتن برای اقدام به بارداری باید از چندماه قبل فولیک اسید بخورید ، منم خرید ، پس دیگه نخورم؟ 😆

2810