2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044063 بازدید | 684356 پست
سلام عزیزم کاری نمیشه کرد گلم فقط و فقط صبر  خودش درست میشه  هایپر بودی؟ چند تا سیکل قبل ...

سلام عزیرم همسر من آزو هستن از تو بافت بیضه چندتایی اسپرم پیداکردن آزو انسدادی حساب میشه یا غیر انسدادی؟چند سال پیش یه پزشک اورولوژ تو شهرمون یه سونو از راه مقعد انجام دادن گفتن اگه انسدادی باشه باعمل رفع میشه ولی بعدسونو گفتن غیر انسدادیه ولی یه مطلب خوندم گفته بود اگه اسپرم پیدابشه انسدادی حسابه الان نمیدونم کدومش درسته؟  

😍😍خدایا شکرت
سلام عزیزم خودت خوبی؟. ببین ب رو بهتره شب بعد از شام بخوری ویتامین د رو بهتره با ناهار بخوری

مرسی گلم 😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله گلم کاملا تفاوت دارن، عکس رنگی یه دید دو بعدی میده و مشکلات ساختاری متوسط و شدید رو نشون میده&nb ...

زینب جون لوله ها ی رحم با هیسترو بررسی میشن ؟

مثلا از لحاظ هیدروسالپنکس

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیرم همسر من آزو هستن از تو بافت بیضه چندتایی اسپرم پیداکردن آزو انسدادی حساب میشه یا غیر انسد ...

سلام عزیزم، ببین با همون آزمایش azf یکی از راه های تشخیص هست و صرف دیدن یا ندیدن اسپرم تو بافت بیضه نمیتونه نوع ازواسپرمی رو مشخص کنه 

ولی دیگه اینکه با سونو میشه تشخیص داد یا نه رو بلد نیستم، و اینکه گاهی انسدادی ها با جراحی خوب میشن گاهی نه همچنان با بیوپسی باید پیدا کنن

زینب جون لوله ها ی رحم با هیسترو بررسی میشن ؟ مثلا از لحاظ هیدروسالپنکس

نه گلم لوله های رحم از جهت هیدرو بودن با همون عکس رنگی و در درجه بعدی با لاپاراسکوپی معلوم میشه، با هیسترو نمیتونن وارد لوله ها بشن و یا از بیرون نگاهشون کنن

سلام عزیزم، ببین با همون آزمایش azf یکی از راه های تشخیص هست و صرف دیدن یا ندیدن اسپرم تو بافت بیضه ...

ممنون عزیزم لطف کردی پاسخ دادی 

اسپرمی که از تو بافت بیضه پیدا میشه چه اندازه نیشه روش حساب کرد؟هرچی از دکترا میپرسم جواب درست و حسابی نمیدن ولی نظرخودم اینه اگه اون اسپرم توانایی داشت خودشا میکشید بالا نه اینکه تو بافت بیضه دنبالش بگردن الان 4تا جنین فریز گرید bوcدارم همسرم اصرار داره بریم انتقال بدیم ولی من مخالفم تقریبا دوسال پیش5تاجنینAبرام گذاشتن بلاست بشه ولی روز پنجم که رفتم اندازه سه روزو نصفی رشد کرده بودن به بلاست نرسیدن الان موندم چه کنم دلم میخاد یکی بامن همفکری کنه کی بهتز از شما زینب جون به نظرت چه کنم از نظر مالی تو مضیقه ام میترسم برم باز منفی بشه 

😍😍خدایا شکرت
بله گلم کاملا تفاوت دارن، عکس رنگی یه دید دو بعدی میده و مشکلات ساختاری متوسط و شدید رو نشون میده&nb ...

همه کسایی ک میخوان ivf انجام بدن عکس رنگی رو باید انجام بدن؟ چرا دکتر ب من چیزی درمورد عکس رنگی نگفته

نه گلم لوله های رحم از جهت هیدرو بودن با همون عکس رنگی و در درجه بعدی با لاپاراسکوپی معلوم میشه، با ...

مرسی عزیزم ،فکر کردم با این هیسترو که قراره انجام بدم مشخص میشه ،آخه عکس رنگیم برای ۳ سال قبل هست

سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 خیلی ناراحت شدم  ببین سومین پریود که شروع شد میتونی بری گلم ا ...

ممنونم از راهنماییت

ممنونم از دعای پرمهرت💕🌹الهی آمین

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

[QUOTE=198987187]سلام عزیزم کاری نمیشه کرد گلم فقط و فقط صبر  خودش درست میشه  هایپر بودی؟ چند تا سیکل قبل ...[QUOTEهایپر نه تخمدانم اب نداشت ولی زیادی بزرگ شده بود اولین بارم بود 

مرسی که هستی😙🌹🌹🌹

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نه گلم لوله های رحم از جهت هیدرو بودن با همون عکس رنگی و در درجه بعدی با لاپاراسکوپی معلوم میشه، با ...

زینب جون با هیستروسونوگرافی چطور؟ یه مایعی واردلوله ها میشه اگه درون لوله حرکت کنه یعنی لوله باز هست. هیدرو بودنش رو نمیشه تشخیص داد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من بار اوله انتقال میدم الهی خدا هم گل پسرت و هم دوتا جنینت رو برات حفظ کنه چیکار کردی که بار اول ...

بچه ها سلام

من سه شنبه پانکچر کردمولی هنوز نمی‌دونم چندتا جنین دارمو اینکه دکتر گفت این ماه نه ماه دوم پریود شدی بیا برای انتقال

در ضمن ۷تا تخمک داشتم و هایپر نشدمپس چرا انتقالم طول کشید؟!

الهی قربونت برم. ینی میبینم اون روزو ان شاالله؟ چشم اگه روزیم بود حتما 

ارررره حتما میبینی 😍😍😍 به زودی زود 

بعد که باردار بشی تازه شروع میشه داستان ...

ببین خیلییییی سخته 😂😂 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
2810