2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043793 بازدید | 684340 پست
چرا منطقی جواب نداد.یعنی چی هر مرکز روش خودش رو داره ؟؟

آخه من مقاله های مختلفی دیدم که مشخص شده شانس انتقال با سونو بیشتره دیگه نمیتونسته جواب بده فرقی نداره و شانس هر دو یکی هست.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
راستی بچه ها من مشهدم یه دکتر خوب معرفی میکنین . این ماه میکرو کردم که منفی شد . باید دوباره از اول ...

سلام عزيزم من ماه گذشته پيش دكتر خادم كلينيك ارمغان پانكچر شدم تا الان نتيجه شده ده تا جنين

ميشه شما بگين كدوم دكتر بودين؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم من ماه گذشته پيش دكتر خادم كلينيك ارمغان پانكچر شدم تا الان نتيجه شده ده تا جنين ميشه شم ...

سلام عزیزم . منم ارمغان بودم با دکتر نصیری . متاسفانه نتونستم از خادم نوبت بگیرم. دکتر خوبیه بنظرت؟ این دفعه برم پیشش

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
سلام عزیزم . منم ارمغان بودم با دکتر نصیری . متاسفانه نتونستم از خادم نوبت بگیرم. دکتر خوبیه بنظرت؟ ...

راستش من خيلي تحقيق كردم و اخرش به اين نتيجه رسيدم كه خازم بهترين گزينه است 

چرا نتونستين وقت بگيرين؟

راستش من خيلي تحقيق كردم و اخرش به اين نتيجه رسيدم كه خازم بهترين گزينه است  چرا نتونستين وقت ...

چون من شهر دیگه زندگی میکنم و همونم که رفتم نوبت خانم دیگه بود که بمن دادن و گفتن خیلی خوبه . پریودمم چند روز زودتر شدم میخواستم همین ماه انجام بدم . ولی منشی دکتر خادم برا چند ماه بعد نوبت میداد.

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
چون من شهر دیگه زندگی میکنم و همونم که رفتم نوبت خانم دیگه بود که بمن دادن و گفتن خیلی خوبه . پریودم ...

نميدونم چرا واسه چند ماه بعد نوبت داده بهتون ؟ فقط اينو ميدونم بي نهايت شلوغه .. واي معمولا سيكل طولاني رو انتخاب ميكنه يعني دوم سيكل ميرين قرص ال دي ميده و تقويتي واسه همسرتون .ماه بعد كه برين تخمك كشي ميكنه

و اينكه اصلا جنين فرش انتقال نميده..انتقال واسه چندماه اينده ميذاره..و خراش رحم هم حتما انجام ميده..من خيلي دكتورها رو ديدم ،خراش رحم تو انتقال اول انجام نميدن ولي اين انجام ميده

نميدونم چرا واسه چند ماه بعد نوبت داده بهتون ؟ فقط اينو ميدونم بي نهايت شلوغه .. واي معمولا سيكل طول ...

چقدر خوب . کاش نمیرفتم اصلا. حالا باید چند ماه استراحت بدم . نمی‌دونم والا چرا اینقدر دیر . یعنی حتی اگه جنین ها هم قدرت فریز نداشته باشن یا از فریز درنیان هم فرش انتقال نمیده؟ چی بگم والا . لااقل اگه فریز داشتم اینقدر ناراحت نبودم

بر خلاف پرستار ها و منشي بد اخلاقي كه داره خود دكتر بسيار با اخلاق و خدا شناسه 

خدا خیرش بده الهی . انشاالله با توکل بخدا انتظار هر کسی که پیشش میره با دستش و به امید خدا به پایان برسه

چقدر خوب . کاش نمیرفتم اصلا. حالا باید چند ماه استراحت بدم . نمی‌دونم والا چرا اینقدر دیر . یعنی حتی ...

راستش همه رو فريز ميكنه انتقال فرش نداره ..حالا هم ناراحت نباش..حتما خيريتي بوده..به زمان بندي خدا ايمان داشته باش..هر چيزي تو بهترين زمان خودش اتفاق ميفته..هر روز با خودت تكرار كن من خيلي قوي ام..اين دفعه هم قوي تر و اگاهانه تر ميرم جلو،.يكم استراحت كن .. اصلاح سبك زندگي خيلي تاثير داره..ماساژ با روغن سياهدانه خيلي روي كيفيت تخمك تاثير داره ..من علاوه بر اينها پياده روي و طناب زدن و بادكش هم انجام دادم..ماه ديگه هم انتقال دارم ان شالله توكل به خدا..

اره الهي همه بهترين نتيجه ها رو بگيرن🙏 ميشه شما مشكلتون و سن تون رو بگين؟

انشاالله بحق جواد امام رضا. من ۲۱ سالمه و مشکل تحرک و تعداد اسپرم همسرم هست متاسفانه

انشاالله بحق جواد امام رضا. من ۲۱ سالمه و مشکل تحرک و تعداد اسپرم همسرم هست متاسفانه

من مشكل همسرمه تعداد و تحرك كم و مورفولوژي پايين خودمم مشكل pco اصلا نگران نباش عزيزم من مطمعنم بهترين نتيجه ها رو ميگيري انقد تو مطبش ديدم از سيستان بندر عباس تركمنستان اومدن و با دست پر رفتن

2810