2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043794 بازدید | 684340 پست

بچه ها تورو خدا هرکی استرادیول اضافه داره به منم بده اخه یه هفته دیگه انشاءالله میرم توسیکل انتقال هرجا میگردم نیست اگه کسی داره بهم بگه تا آدرس بدم برام بفرسته.اخه گیرم نیاد کنسل میشه😔

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دوشیشه تزریق کردم سری قبل بتام۱۷شدافت کرد،۵بارقبل ک نزده بودم همش صفرویک میشدبتام،دکتررزاقی گف ا ...

اکثر دوستان تمام این داروها رو دارن

منم همینطور

من قبل از انتقال اول ازمایشات ایمنی و انعقادی رو دادم و همون انتقال اول همه رو داشتم.

اینبار بهت نگفتن چند تا سرم باید بزنی؟

البته اینکه پنج بار منفی شدی تنها علتش این نیست که سرم تزریق نکردی، شانس انتقال هر بار ۳۵ تا ۴۰ درصد. من همه ی داروها رو داشتم و منفی شدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خدا رو شکر عزیزم انشاالله 120 سال بتپه قلبش واسه من فقط استرادیول سه تا میخوردم گفت دوتا بخور  ...

مرسی عزیزم برام چون بارداری قبلیم دیابت بارداری داشتم تست تحمل گلوگز و با عفونت ادراری و کم خونیو قند ناشتا  این جور چیزا رو نوشته 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عززززيزم انشالله بزودي روبراه ميشي و پيش بسوي مامان شدن😍😍زنده باشي مهربونم انشالله بزودي زود قسمت ...

انشالله با دعای شما دوست عزیزم 😍😍😍😍 فعلا که بعد سقط همش درگیر عفونتم دعا کن زودتر خوب بشم 💚

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
قربوونت برم. شکر خدا منفی شد کرونا نبود

خب خداروووشکر 😍😍😍 پس به سلامتی انتقال بدی ، حتما مثبت میشی و حتما منو تگ کن بهت تبریک بگم ، چون خیلی نی نی سایت نمیام 💚💚

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خیلی مبارکت باشه عزیزم💙 انشالله بسلامتی و خوشی بارتو بعداز 9ماه زمین بزاری و لذتش رو ببری. خیلی مح ...

ممنون عزیزم چشم اگه قابل باشم حتما از ته دلم برات دعا میکنم انشالله شما هم فردا با خبر خوش میایی و خوش حالمون میکنی ❤❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه ها منم یه سقط داشتم هفت هفته بتا سریع افت کرد بعد سرم لازمه که دکتر برام بنویسه؟؟الانم منتطرم پریود بشم برم سیکل انتقال.بچه ها اگه میتونین لی لا۱ را صدا بزنین چون گفتن استرادیول دارن اگه میشه 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
فرزی جون من چون هموسیستینم بالا بود دکتر محیطی تجویز کرد که بیاد پایین  در مورد ویتامین دی هم ...

آها اگه دکتر گفته روزانه سریعتر اثر میزاره پس حتما همینطوره.

فقط حساب کن روزانه هزار بخوری بعد از دوهفته دوزش کلیش میشه ۱۴هزار ولی من دوهفته ای ۵۰ هزار میخورم. ولی خب شاید دوزی که جذب میکنی بیشتر باشه

مطمئنی ۵۰ هزار میخوردی شاید ۵هزار بوده

اینجور که از ازمایشام متوجه شدم فاکتور دی سریع تغییر میکنه. مال من بالاتر از ۱۰۰ بود متخصص غدد گفت دو و نیم ماه قطع کن بیاد پایین من ۳ماه قطع کرد شده بود ۳۸

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
2810