2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043880 بازدید | 684348 پست
اع ببخشید چون این سوالو منم پرسیده بودم فکر کردم واسه منه جواب دادین شرمنده منم کیست ریز دارم بعد پا ...

چه اشکالی داره گلم،خواهش می کنم عزیزم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. ممنونم جواب دادین ولی من دوشنبه تونستم پیدا کنم، گرفتم.بازم ممنون🌸

چقدر عالی. کاش بگی از کجا گرفتی ظاهرا خیلی از بچه ها دنبالشن. ثواب میکنی. راستی میتونم بپرسم قیمتش چنده؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
همسرت سی تی اسکن برای چی داده گلم؟

برا تشخیص کرونا. چند روز بود همش سرفه خشک داشت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکتر اجازه نمیده سیکل ivf رو شروع کنم میگه حتما باید کیستها برن

پس پلی کیستیک نیستی، چون برای پلی کیستیک ای وی اف میشه کرد، به دکترت اعتماد کن و اول کیستا رو درمان کن بعد انشاءالله برو برای انتقال.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عه چ جالب من همیشه فک میکردم دماش خنکترباشه بهتره،ممنون ک گفتی خواهری

خواهش می کنم عزیزم. منم نمیدونستم. اونجا بهمون گفتن. بازم حتما اگه نگفتن شرایط بردنش رو بپرسین. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکتر اجازه نمیده سیکل ivf رو شروع کنم میگه حتما باید کیستها برن

كدوم دكتره؟مركز ميري يا دكتر خاصي ميري؟

اصلا يكي از علت هايي كه اي وي افو شروع ميكنن پلي كيستيك بودنه

به نظرم دكترتو عوض كن

یه سوال دیگه هم دارم،می شه روز پانکچر نمونه همسرمو تو خونه بگیریم ببرم،؟ببخشید اما همسر من تو بیمارس ...

عزيزم يه نصيحت خواهرانه

نمونه هرچقدر زودتر برسه به دست جنين شناس بهتره

من قبلا كه پانكچر كردم تو ابن سينا بود و اونجا اتاق مخصوص دارن كه راحت ميشه نمونه داد

و اينكه اين دفعه كه دكترمو عوض كردم و ديگه ابن سينا نميرم ،دكترم توي بيمارستان هستش كه نمونه رو يه دستشويي مخصوص داره فقط مخصوص نمونه گيريه كه اونجا انجام ميدادن ولي الان به خاطر كرونا گفتن كه بايد نمونه رو داخل خونه بگيرين و دورش فويل آلومينيومي بپيچين و داخل جيب مانتوتون بذارين و كمتر از نيم ساعت بدستمون برسونيد ولي ما گفتيم اونجوري خراب ميشه صبح زود رفتيم بيمارستان توي يكي از دستشويي ها همسرم رفت و من بيرون واستادم هركس ميخواست بره ميگفتم داخل كسي هست🤪

و اونجوري زودتر رسونديم دست جنين شناس

كدوم دكتره؟مركز ميري يا دكتر خاصي ميري؟ اصلا يكي از علت هايي كه اي وي افو شروع ميكنن پلي كيستيك بود ...

دکتر علیرضایی میرم مرکز مام

توی سونوم نوشته hemorrhagic cyst (کیست خونریزی دهنده) نمیدونم همون پلی کیستیکه یا فرق میکنه؟

سلامت باشی گلم   فکر می کنم بخاطر قرص دوفاستون هست که خون ریزیم قطع شده، دکتر که سونو کرد گفت ...

ایشالله که رفع میشه عزیزم توکل به خدا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
2810