2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043796 بازدید | 684341 پست
من ۶۰ کیلو ام. انتقال قبلی ۴تا برام تجویز کردن که البته منفی شدم اینبار یه دکتر دیگه ۶تا تجویز کرد ...

منم دوشیشه تزریق کردم سری قبل بتام۱۷شدافت کرد،۵بارقبل ک نزده بودم همش صفرویک میشدبتام،دکتررزاقی گف اینبارپی ارپیبم  بایدبشی،انوکساوپردنیزولونم بایدبگیرم،کلکسیونم خلاصه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ازشون بپرسین ما چند بار ظرف رو گرفتیم و تو خونه نمونه گرفتیم بردیم البته باید حتما 20-30 دقیقه ای بر ...

عه چ جالب من همیشه فک میکردم دماش خنکترباشه بهتره،ممنون ک گفتی خواهری

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازم نفهمیدم😂 ولی منم بار اول پیش عارفی منفی شدم بار دوم هم ازمایش ایمنی انعقادی نوشت هم هیسترو و ...

سلام،سیلویا جان منم دکترم عارفیه و به امید خدا اگر مشکلی نباشه ۱۰ روز دیگه انتقال دارم،میخواستم بگم اینبار برام چسب جنین بزنه،حالا سوالم اینه که امپولgcsf رو خودتون تهیه کردید یا اینکه خودشون داشتن تزریق کردن و شما فقط هزینش رو پرداخت کردین؟ من چون بچه کوچیک همرام هست و شوهرم باید مراقب بچمونم باشه و نمیخوام تو این اوضاع کرونا زیاد تو بیمارستان بمونن لازمه وقتی منو برا انتقال میفرستن شوهرم تو سالن بمونه؟ مثلا بگن دارویی چیزی تهیه کنه یا نه؟ از این بابت خیلی نگرانم 

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام دوست جونیا من الان دارم میرم مرکز که انتقال دومم و انجام بدم به دعای خیرتون احتیاج دارم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سرعت پایین و مورفو بد، اینها میتونه ربطی به ژنتیک نداشته باشه و فقط شرایط محیطی و تغذیه باشه. همسر ش ...

نه اصلا گفتن واریکسول نداره اما دکتر گفت بیضه هاش بصورت مادرزادی خوب نزول نکرده و کوچیکه و خوب کار نمیکنه و اصلا نه درمورد تغذیه و نه چیز دیگه ای نگفت کاری انجام بدین حتی داروهای تقویتی اینا نداد گفت چندان اثری نداره  رو اسپرم بعد این آزمایش کاریوتایپ و ژنتیک اینارو نوشت

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خوب همه علتها که ژنتیکی نیست...مورفولوژی اسپرم به خیلی از عوامل بستگی داره...تغذیه...کم تحرکی...آلود ...

میدونی چیه همسر من مشکلش گفتن مادرزادیه یعنی بیضه هاش خوب نزول نکرده و کوچیک تر از سایز نرمالشه و برا همین درست کار نمیکنه و داروهم روش اثر نداره چون یه دوره دارو بهش دادن برا سه ماه بهترین داروهای خارجی و یه برنامه غذایی که اصلا اثری نداشت بعده از سه ماه که دوباره آزمایش داد دیدم همه چی بدتر شده و تشخیص دادن علتش همونه و بیضه داره کم کارتر و کم کارتر میشه و کفتن فورا میکرو کنین ولی وقتی این آزمایش ژنتیک رو نوشتن گفتم حتما اینم داغونه و رو اینم اثر گذاشته

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
2810