2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043901 بازدید | 684348 پست
سلام بچه ها من امروز پانکچر شدم فقط سه تا تخمک داشتم  توروخدا دعا کنید حداقل یه جنین خوب برام ...

کذدم شهری ایشالا که هرسه تاش جنین میشه برات

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم شمااهوازهستی یاتهران؟ پیش دکترپورمطرود هیستروشدی قبلا؟ یاتهران پیشش بودی؟

نه یه سال پیش اهوازبودم اومدیم همدان بله اونجادکترم پورمطرودبودهیسترولاپاراشدم باهاش 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای 😢😢رحم من هم دکتر برام زده بود اکوژنیک، یعنی نمیتونم با رحم خودم باردار بشم؟

گنه لزیزم نترس همه کا مثل هم نیستن شایداصلااکوژنیک توسونوی من یه معنی بده براشمایه معنیه دیگهدمنم دقیقانفهمیدم معنی اکوژنیک چیه ان شالاه که باردارمیشی این چه حرفیه

عزیزم چند بار تو سیکل انتقال قرار گرفتی استرادیول با دوزای مختلف یا داروهای دیگه رو چند بار امتحان ...

دوبارباراول خیلی دردداشتم دکترپورمطرودتوهیستروتشخیص دادانحراف سرویکس یه بارم دکترنیکبخت بابیهوشی سال ۹۱بودحالاام عکس رنگی گرفتم گفته رحم لترروسه به چپ الانم مشکلم فقط اندومترنیست شکل قرارگیری رحم هم هست شایدچون رحم کجه انتقال سخته ونمیشه نتیجه ی مثبت گرفت ازش

[QUOTE=198798241]برو تو پیج لاهوتی یه بیمارش همین مشکل رو داشته براش دارو شروع کرده موقع انتقال هم جنین رو تو ضخیم تر ...[/QUOTE

دکترلاهوتی کجاست وای راست میگین ولی شایداون فقط مشکلش اندومتربوده 

امروز رفتم سونو رحمم نازکه و هردوتخمدانم بزرگ بازم دارو داد انتقالم موند براماه دیگه دارو هامم

ویتامین دی هرروز دو عدد

اسپرین 

ال دی

فموبرا

چیکار کنم هم رحم هم تخمدانم به حال عادی برگرده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
[QUOTE=198798241]برو تو پیج لاهوتی یه بیمارش همین مشکل رو داشته براش دارو شروع کرده موقع انتقال هم ج ...

اره مشکلش آندومتر بوده برو پیجش فیلمش هست لاهوتی هم تو مام هست

به نظرم با چندتا پزشک خوب دیگه ویزیت شو

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اینا درمورد ژنتیک اسپرم میشه  که ببینن سالمه یا نه درسته؟ پس چرا اسپرم همسرم خیلی داغونه   ...

سرعت پایین و مورفو بد، اینها میتونه ربطی به ژنتیک نداشته باشه و فقط شرایط محیطی و تغذیه باشه. همسر شما واریکوسل نداره؟

اره مشکلش آندومتر بوده برو پیجش فیلمش هست لاهوتی هم تو مام هست به نظرم با چندتا پزشک خوب دیگه وی ...

کدوم فیلم اونجاکه فیلم زیاده من پیدانکردم ولی مشکلمومطرح کردم نمیدونم جواب میدن یانه مرسی 

منم بعد کورتاژ اینجوری شدم نصر بهم گفت اجاره ای بگیر دکترت کیه چه کارایی تا حالا کردی

من ایران نیستم. یه دوره استرادیول خوردم که واسم فایده نداشت.

بار آخری که باردار شدم، از اول سیکل شروع به پیاده روی کردم و هر روز دمنوش بابونه میخوردم ضمن اینکه اون ماه لوبیا سبز پخته کنار غذاهام زیاد میخوردم. روز ۱۴ سیکل ضخامت رحمم ۹ بود، دکتر خودش تعجب کرده بود. همون ماه باردار شدم ولی متاسفانه سقط شد و الان باز سر خط اولم 😔

سلام چیکا جون ؟ خوبی ؟ نی نی هات خوبن ؟😍😍 چندوقته نیومدم نی نی سایت ، ببخشید احوالتو نپرسیدم

سلام نازيلاجون فداتشم تو خوبي الحمدالله؟ قربونت عزيزم هستيم. 

خداياشكرت....❤️ 
2810