2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044062 بازدید | 684356 پست
یعنی شمامیگین برم پیش عارفی 

نه حتما عارفی

ولی به حرف یه دکتر اکتفا نکنید

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه حتما عارفی ولی به حرف یه دکتر اکتفا نکنید

بااین وضعیت رحمم فکرکنم همون اجاره ای عاقلانه باشه ولی درموردتخمک شک دارم اگه زودترنوبت بده عارفی برم خوبه 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
من نیکان رفتم کلا تشکیل جنین و پانکچر که تو یه روز انجام میشه هشت و نیم میلیون شد...

موفق باشی عزیزم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
واقعا منم باید از پس فردا ال دی بخورم و ماه بعد انتقال دارم😉 چرا قبل انتقال باید ال دی بخوریم؟؟

به خاطر اینکه سیکل بلند برامون در نظر گرفتن 

آمپول سینافکت هم بهت داده ؟

کدوم مرکزی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ان شاالله فقط یک ماه طول بکشه برای انتقال ، آخه شنیده بودم وقتی هایپر بشی سه ماه بعد انتقال میدن

آره من اردیبهشت هایپر شدم گفتن برو سه ماه دیگه بیا یعنی سومین پریودی روز دومش که قراره آخر این ماه برم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
به خاطر اینکه سیکل بلند برامون در نظر گرفتن  آمپول سینافکت هم بهت داده ؟ کدوم مرکزی ؟

نه فقط گفت شبی یک فولیک اسید بخورم

من مرکز نوین مشهدم

این ماه ۱۵ روز زودتر پریود شدم!!!!!!!

بااین وضعیت رحمم فکرکنم همون اجاره ای عاقلانه باشه ولی درموردتخمک شک دارم اگه زودترنوبت بده عارفی بر ...

منم بحثم تخمک

قبلش حسابی تقویتی و مکمل بخور بعد پانکچر شو

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اینجا چند ماه پیش درمورد دی اف ای بحث شد بچه ها میگفتن با رعایت رژیم غذایی پایین میاد. اگه فاکتورای ...

هیپر پلازی فوکال آندومتر شدم. یک جور پولیپ بدون پایه هست. که دیواره رحم نمیریزه و زخیم میشه و خونرسانی نمیشه

نمیدونم کلا نظرشراجب اندومترم اینه که به طورمرتب ازبین میره ضخامتش کمه وبیش ازحداکوژنیک

خوب بافت اندومتر که هر سیکل ریزش میکنه که میشه همون چند روز پری ضخامت کمه و بعد سلولهای جدید ساخته میشه تا آخر سیکل که به ماکسیمم خودش میرسه. به خودت انرژی منفی نده.

دیواره اندومتر من هم متاسفانه از بعد کورتاژ خیلی نازکه. اصلا توی این دوسال اکثر مواقع که میرفتم دکتر بین ۴تا ۶ بود بیشتر  نبود. حتی این آخری که ماه گذشته بود دکتر گفت اصلا ضخامت نداره اندومترم. خودم هم که به زور پریودم ۲ روز بیشتر نیست. 

2810