2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043920 بازدید | 684350 پست
آخه میگن ویتامین دی حتی باغذای چرب خورده بشه اثرش بیشترهم میشه  راستی استرادیول گیرت اومد؟

اتفاقا همیشه با ناهار میخوردم .چند روزه موکولش کردم به صبح🙂

راستش حضوری نرفتم . زنگ زدم ۱۹۰ گفت اصلا اهواز نیست ولی نامه زدیم به سازمان منتظریم ببینیم چی میشه

بهم گفت به دکترت بگو سوزنش رو برات بنویسه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
هر روز یه مشت لوبیا سبز همراه غذا بخور ، بی تاثیر روی ضخامت اندومتر نیست  (اب پز کن و توی روغن ...

کاش فقط ضخامتش بودمیگه اندومتربه طورمرتب ازبین میره اگه اکوژنیک هم ناهمواری باشه فکرنکنم چاره ای داشته باشه 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمابارداربودی گلم؟ تست کرونامجددبده عزیزم

اره

رفتم تست دادم ولی زنگ زدم ۴۰۳۰گفت احتیاجی نبوده والان امکان داره مثبت بشه درصورتی ک توالان نمیتونی داشته باشی

اخه تاچندماه این لاشه ش توبدن ازبین نمیره

من کلا تو سونو پنج تا تخمک داشتم که تو پانکچر ۹تا بود و ۶تا جنین شد که با همونا به لطف خدا مادر شدم ...

یعنی شمامیگین برم پیش عارفی 

پیله وره خوبه...مطبش بوعلی ساختمان پزشکان دی هست..ولی تا ۴ مرداد مطبش تعطیله از اونموقع به بعد باید ...

ممنون عزیزم بایدببینم تصمیمم آخرش چیه

یعنی همیشه همینجوره؟ اگه نه که بادارودرست میشه عزیزم

نمیدونم کلا نظرشراجب اندومترم اینه که به طورمرتب ازبین میره ضخامتش کمه وبیش ازحداکوژنیک

کاش فقط ضخامتش بودمیگه اندومتربه طورمرتب ازبین میره اگه اکوژنیک هم ناهمواری باشه فکرنکنم چاره ای داش ...

کدوم شهری؟یه خانمه اومده بوداونجامیگفت اندومارنازکه میخاست عمل کنه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
اره رفتم تست دادم ولی زنگ زدم ۴۰۳۰گفت احتیاجی نبوده والان امکان داره مثبت بشه درصورتی ک توالان نمیت ...

ااااآخی گلم یعنی باوجودنی‌نی تودلت کروناگرفتی؟ 

چی بگم انشالله همه چی به خیروخوشی بگذره عزیزم

خانما تو رو خدا راهنمایی کنید از روز هشت تا امروز ده روز از انتقال می گذره پادرد و زانو درد و کمر درد و درد پریودی می گیره ول می کنه بنظرتون جنینام دارن دفع میشن؟ اخه من انتقال قبلیم که مثبت بود اصلا این دردا رو نداشتم

وای اصلا دیروز که این حرف وبه من زدمن ازدم لال شدم اتقدرشوکه شدم  هیچی نتونستم بگم فقط معرفی نا ...

عزیزم شما که سنت زیاد نیست.ذخیره ات چنده؟دکتر نصرگفت رحم اجاره ای؟مگه ویزیت میکنه دکتر نصر؟

خانم ها کیا قبل انتقال قرص ال دی خوردن؟ 🤔

من الان دارم ال دی میخورم و اگر خدا بخواد قراره ماه بعد انتقال بدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم شما که سنت زیاد نیست.ذخیره ات چنده؟دکتر نصرگفت رحم اجاره ای؟مگه ویزیت میکنه دکتر نصر؟

یه ماه پیش ازمایش ذخیرم ۱/۸۴بودولی سونوکرددکترتمیزی گفت بهتره تخمک اهدایی بگیری باتوجه به تخمکهای گرفته شده ی قبلی 

نه دکترنصرخودش نبودفیلم سونوونتیجه ی عکس رنگیموبراش فرستاداونم نظرشوگفت رحم اجاره ای

2810