2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
من تیر پارسال۷۵۰۰شد شاید مرکزتون اینجوری بوده قیمت ها

اره اخه دو تامون هم برا جهاد دانشگاهی تبریزیم برا همین اینقد تعجب کردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الحمدالله نه عزیزممم خدارو شکر اصلا چیزی نفهمیدم فقط یه کوچولو افت قند داشتم اونم به خاطر طولانی شدن ...

ای جان. شکر خدا. ان شاالله با موفقیت  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره راست میگی من اندازشو در نظر گرفتم حالا امیدوارم خوب باشه سینال اف اخه اون سری خارجی زدم اصلا ...

نه عزیزم اینجوری نیس من ایرانی میزدم. 5 تا تخمک گرفتن هر 5 تا هم جنین شد

انشالله که برای سال دیگه مامان شدی عزیزم 😍😍😍

ممنونم عزیزم. همچینین. یکم نگرانم همسرم دو سه روزه سرفه خشک داره. نمیدونم اگه کرونا باشه کلی دارو گیاهی و بادکش و حجامت و... انجام دادم همش میپره یا نه

چيكا جان يادمه ميگفتي روزي دو تا پريناتال ميخوري ، قرص پريناتال حاوي مقدار زيادي فروسولفات يا آهن هس ...

عزیزم منم توی بارداریقبلی همزمان با شروع قرص اهن و پریناتال شروع به ورم و اضافه وزن کردم.اخرشم جفتم سی هفته دکولمان شد و از دستم رفت.گاهی میگم نکنه این قرصا باعث شدن.گاهی میگم نکنه ماههای اخر ادم غلظتش بیشتر میشه.نمیدونم برای مسمومیت بارداری هیچ علتی پیدا نمیشه.

😉

جان دلم عزيزم خوبي؟ من رفتم دكتر گفت غلظت خون شديد داري انوكسامو شروع كرد گفت پروتئين trace شده بخاط ...

دفعه پیشم بهت گفته بودم مستعد مسمومیت بارداری هستی.چون میگفتی افزایش وزن زیاد داری

😉

اره مرکزدکتر رستمی شیراز

چقد گرون مگه چخبره دیگه یه پانکچره ده دقیقه بیشتر کار نداره بعضی جاها پول اسم و شهرتشون رو میخورن 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم ۱۱تومن شد ۲۰تاتخمک داشتم اهوازم مرکز خصوصی

همون دیگه خصوصیه ولی خدایی زیاد میگیرن برا یه پانکچر که ده دقیقه کار داره چخبره مگه بجای اینکه کمک حال مردم باشن تو این اوضاع به فکر غارت جیب مردمن ما خودمون کم هزینه داریم اینام 10 برابر بگیرن که دیگه واویلاس

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
کشتی ما رو چیکا  گفتم چیزی نیست  لطفا دیگه از این به بعد هر چی شد خودت تفسیر نکن .فقط و ...

قربونت برم عزيزم دكتر كلي غرغر زد گفت حق نداري از اين به بعد هر ازمايشي دادي نگاهش كني مستقيم مياري همينجا😞😞فداتشم گلي خدا ني ني نازتو حفظ كنه الهي

خداياشكرت....❤️ 
همون دیگه خصوصیه ولی خدایی زیاد میگیرن برا یه پانکچر که ده دقیقه کار داره چخبره مگه بجای اینکه کمک ح ...

دیگه انصاف و مردانگی تموم شده هرکی به فکر‌خودشه

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
چيكا جان يادمه ميگفتي روزي دو تا پريناتال ميخوري ، قرص پريناتال حاوي مقدار زيادي فروسولفات يا آهن هس ...

سلام عزيزدل مهربون. نه گلم پريناتال نميخورم روزي يدونه پرگنازون و كلسيم و امگا٣ و آيرون ميخورم با قرص تيروييدم و پردنيزولون. كه پردنيزولونو گفت نصف كن ولي قطع نكن. اون ميزان پروتئين رو گفت انوكسا بزني حل ميشه انشالله كه حل بشه چون فشارم تو اين دو سه روز ١٠ رو ٧ و ١١ رو ٧ بود

خداياشكرت....❤️ 
2810