2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043950 بازدید | 684351 پست
مرسی عزیزممم ایشاللله 🤲🤲از خدا میخام هر هر انچه بهترینه براتون نصیب کنه عزیزممم امروز قبل عمل هیست ...

اااای جاانم ان شاالله  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزممم ایشاللله 🤲🤲از خدا میخام هر هر انچه بهترینه براتون نصیب کنه عزیزممم امروز قبل عمل هیست ...

چطور بود عمل؟ اذیت نشدین؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من امروز بتامو تکرار کردم از 1642 شده بود 2933 ولی توی سونو واژینال ساک بارداری دیده نشد😔 ینی خارج ...

عزیزم خیلی زود رفتی سونو به ما گفتن ده روز بعد از مثبت شدن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم خیلی زود رفتی سونو به ما گفتن ده روز بعد از مثبت شدن

من رفته بودم پیش دکترم ک ازمایش بتامو بهش نشون بدم یهو خودش گف برو بخواب سونو کنم. فک کنم چون بتام بالا بوده سونو کرد. چون تو نت خوندم بتا 1500 به بالا باید ساک دیده بشه ولی واسه من دیده نشد😔گف دوباره چهارشنبه بیا. 

واقعا اخه من قبلا جای دیگه میرفتم بهم از اینایی که یه پودره یه اب،باید خودت مخلوطش میکردی و میکشیدی ...

اره عزیزم مطمئن باش

آخه دوز دارو هیچ ربطی به مقدار ظاهریش نداره

مثل اینکه بگیم قرص سایز بزرگ تاثیرش از کوچیک بیشتر. که این حرف کاملا اشتباهه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره عزیزم مطمئن باش آخه دوز دارو هیچ ربطی به مقدار ظاهریش نداره مثل اینکه بگیم قرص سایز بزرگ تاثیر ...

اره راست میگی

من اندازشو در نظر گرفتم

حالا امیدوارم خوب باشه سینال اف

اخه اون سری خارجی زدم اصلا خوب نبود کلا ۴تا تخمک به درد نخور شد

گفتم بزار این سری ایرانی بزنم

دکترم گفت ایرانی خوب نیست و تخمک پوچ میده

دیگه توکل بر خدا

سلام دوستان، من به خاطر مشکلاتی که دارم قراره وارد سیکل میکرو بشم 

اینجا بالای ۲۲ هزار پیام هست و واقعا نمیشه پیام های مفید شما رو پیدا کرد😭😭. ممکنه به تاپیک میکرو اینجکشن زیر بیایید و کمی ار تجربیاتتون بگید، اینکه قبل شروع سیکل و پانکچر چه کارهایی کردید و بعدش چه کارهایی؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6842354/بارداری-موفق-با-میکرو-اینجکشن-icsi

من ازاون اول هرچی خوردم تاریخش گذشته یعنی خطر داره واسه نی نیام😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
2810