2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044017 بازدید | 684354 پست
@داداشمممم ‍  کجایی عزیزم چرا خبری نیست ازت  نگرانتیم

وقتی تایپ میکنم و تگش میکنم آبیه الان اینجا یه چیز دیگه است 

بچه ها چیکا و داداشمممم رو میشه تگ کنین من نمیتونم .

نگرانشونم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی تایپ میکنم و تگش میکنم آبیه الان اینجا یه چیز دیگه است  بچه ها چیکا و داداشمممم رو میشه ت ...

@چیکا1    

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام خانوما من امروزرفتم پیش دکترنیره تمیزی عکس رنگیمودیدآب پاکی روریخت رودستم گفت هم تخمک اهدایی ه ...

عزیزم در رابطه با رحم اگر فقط مشکله اندومتر داری که قابل حل شدنه نگران نباش...تخمک اهدایی که چیزی نیس نگران نباش منم با ۲۲ سال سن اهدایی گرقتم😥😢😣

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم در رابطه با رحم اگر فقط مشکله اندومتر داری که قابل حل شدنه نگران نباش...تخمک اهدایی که چیزی نی ...

تخمک اهدایی رومشکلی نداشتم ولی دوتاش باهم خیلی سخته شماالان نتیجه گرفتین 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
سلام شبتون بخیر ،،بچها میگم من تا حالا هرچی قرص فولیک اسید خوردم تاریخ مصرفش گذشته،،الان فهمیدم مال ...

@زینبی_بابا    

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام

میگم شوهرم ک آزو اسپرومه بعد ی بار بیوپسی کرده و خیلی کم ازش اسپرم گرفتن جوری ک من ۱۹تخمک قابل بارور داشتم هفتا جنین تشکیل شد ک سه تاش خود بخود تو آزمایشگاه از بین رفتن چهارتاش دوبار انتقال دادم ک منفی شد

حالا امکانش هست خدایی نکرده شوهرم تو بیوپسی بعدی اسپرم نداشته باشع یا باز ضعیف باشن

@زینبی_بابا    

@مکرمه

تربچهقرمز م

هزینه پانکچر من 8ونیم شد تو تبریز

واااااااااای چقد گرون شده من دی پارسال 3600 شد  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وقتی تایپ میکنم و تگش میکنم آبیه الان اینجا یه چیز دیگه است  بچه ها چیکا و داداشمممم رو میشه ت ...

جان دلم عزيزم خوبي؟ من رفتم دكتر گفت غلظت خون شديد داري انوكسامو شروع كرد گفت پروتئين trace شده بخاطر همينه كتون هم مثبت بود بخاطر ناشتايي زياد بود. مرسي كه به يادم بودي عزيزدلم😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
2810