2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043803 بازدید | 684342 پست
نه فدات شم اصلا خودتو ناراحت نکن اصلا حس منفی نگرفتم ازت خواهرخوبم. اتفاقا اینجا آدم با گفتن حرفا و ...

ن عزیزم چرا ناراحتم کنی. 

اخه من خودم خیلی حساس شده بودم همه چی بهم بر میخورد گفتم خدای نکرده ناراحتت نکرده باشم. خوشبخت و شاد باشی عزیزم. 

صلوات  
منکه بعد از ب هوش اومدن خیلی درد داشتم چشامو ک باز کردم با خودم هزیون میگفتم ،میگفتم پس من زایمان کر ...

بستگی به مشکل هم داره من پلیپ داشتم شما چی بود مشکلتون

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😢😢فداتبشم آبجی کدوم زینبی

کاربر @زینبی بابا رو میگن ولی تگشون ابی نمیشه شایدم من اشتباه تگشون کردم

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
خدا خیرت بده آبجی بخدا از صبح ناراحتم ۲تا هماتوم دارم دارم دق میکنم میگم نکنه همون آنوکسا باعث هما ...

خواهش میکنم عزیزم،مگه دکتر بعدازسونو بهت نگفت چکار کنی،،نگران نباش ایشالله رفع میشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
وای چیکا میدونی چی شد هماتوم دارم نمیدونم آمپول آنوکسا رو بزنم یا نه دکترمم رفته مسافرت چیکار کنم ب ...

منم هماتوم دارم ولی دکترم گفت ادامه بده

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ن آزمایش ژنتیک ندادن هورمونیم دوسال پیش دادن ک نمیدونم چطور بود آزو اسپرمشم نمیدونم از چه نوعیه فق ...

ببین تقویتی خاصی وجود نداره، بهترین مورد خنک نگه داشتن بیضه ها هست

بعدش فعالیت منظم در هفته و خوردن غذاهای با آنتی اکسیدان بالا مثل سبزیجات تازه و میوه 

ولمن کانسپشن هم خوبه و ویتامین سی

واقعاااا 😱😱اونوقت شمااا برا پانکچر هم درد داشتین یا فقط تو این مورد اینجوری بود؟؟؟

من س بار پانکچر شدم دفعه اول درد نداشتم ولی دو بار اخر هم درد داشتم ولی درد هیسترو ازاونا خیلی بیشتر بود 

آزمایشazfچیه؟ شوهرم وقتی ابتدایی یا راهنمایی بوده ی بیماری میگیره ک سرو کلش و بیضه هاش ورم میکنن و ...

این آزمایش نوع ازواسپرمی رو مشخص میکنه که ببین اهدایی نیاز هست یا نه

آره احتمالا اوریون بوده 

سلام دوستان من فردا قراره هیسترو بشم میخاستم ببینم کسی انجام داده و چجوریه درد داره سخته یا نه؟؟با د ...

اگه مشکلی نداشته باشید مثل پولیپ و... خیلی راحته 

من فقط همون لحظه که بهوش اومدم یکم درد و خونریزی داشتم که تا رسیدم خونه دردش صفر شد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
2810