2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
اره چرا نداشته باشه مال من کلا چهار تا جنین دوتا پسر بود دو تا دختر گفتن یه دونه از پسرها مشکل ژنتیک ...

ممنون که جواب دادیددوست عزیزم.التماس دعا.خداکنه داشته باشن سخته برام دوباره ازاول شروع کنم.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
ببین عزیزم خیلی به نظرم به تغذیه نیست ومعمولا جنین پسر کمتره من سری اول از ۹ تا یکی داشتم سسری دوم ا ...

من خیلی اذیت شدم نزدیک 40تاتخمک داشتم که الان 6تاجنین دارم بعدازتخمک کشی واقعااذیت شدم باهایپری توکل به خدا.من الان29سالمه.خوابهایی که میبینم کلافه میشم انگارکه ازهدفم دورمیشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم خیلی به نظرم به تغذیه نیست ومعمولا جنین پسر کمتره من سری اول از ۹ تا یکی داشتم سسری دوم ا ...

ببخشیداون خانومه ازنظرتغذیه براپسردارشدنش رعایت کرده بود؟

سلام خانوما  میگم کسی بوده اینجا با تخمک کم براش جنین تشکیل شده باشه...من همش ۵ تا تخمک دارم فر ...

اره بابا خودشم تو سونو تخمک رو کم میگن ب منم میگفتن کلا ۱۰ تا تخمک داری ولی ۱۴ تا در اکمد ایشالله برات هم زیاد میشه

منم مشکلم دی اف آی بالای اسپرم هست. که با یک سال درمان پایین نیومد. تازه رحم خودمم امسال مشکل پیدا ک ...

عزیزم دی اف ای الان چقدبالاست چنده؟الان میخای ای وی اف کنی ایشالله؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
منم مشکلم دی اف آی بالای اسپرم هست. که با یک سال درمان پایین نیومد. تازه رحم خودمم امسال مشکل پیدا ک ...

منم دی اف شوهرم ۵۸ بود البته بعداز ای وی اف فهمیدیم، ولی بازم انتقال دادم که الانم خداروشکر مثبت شدم،،فقط ایشالله خدا خودش کمکم کنه بلایی سرشون نیاد

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
کسی بوده تو سیکل انتقالش کیست داشته باشه و مثبت باشه من تو سیکل انتقالم دکترم گفت کیست ریز داری ولی ...

من کیست اندومتریوز داشتم و سیکلو ادامه داد شما که کیستت چیزی نیست

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام دوستان من فردا قراره هیسترو بشم میخاستم ببینم کسی انجام داده و چجوریه درد داره سخته یا نه؟؟با دکترمم صحبت کردم گفتم انجام ندم انتقال بدن گفت با توجه به سه تا جنین تشکیل شده و گزینه تعیین جنسیت اگه بخای هیسرو نشی شانست پایین میاد ما باید بهترین و مناسب ترین محیط رو برا انتقال جنین داشته باشیم حالا گفته اگه همه چی ا کی باشه و جواب پاتولوژی ام خوب ایشالله این ماه سیکل انتقال روشروع میکنن 

دعا کنید برام دوستان 🥺🙏🙏🙏

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ممنون که جواب دادیددوست عزیزم.التماس دعا.خداکنه داشته باشن سخته برام دوباره ازاول شروع کنم.

انشالله که به خواسته ات برسی عزیزم ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم ببخش فک کردم قبلا رو میگی.  ان شاءالله  سالم و سلامت باشه برات. برات ایت و الکرسی و ...

خدا ببخشه گلم. این چه حرفیه؟ مگه شما عمدا گفتی قربونت برم... ممنونم بابت دعات دوست خوبم💙

والا سقط قبلیم خودبخود بود خدارو شکر و کار به جاهای باریک نکشید. انشالله که برا خودت بهترینها اتفاق بیفته و خیلی زود بیای و خبر خوش بارداریتو بدی عزیزم

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
2810