2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043800 بازدید | 684341 پست
سلام دوستای گلم توروخدا میشه کمکم کنید من تو سیکل ای وی افم امدوز ۸ سیکلم بود و دیروز ک ۷ سیکلم بو ...

سلام

من از چهار روز قبل پانکچر ترشح تخمک گذاری داشتم ولی خداروشکر پانکچرم خوب انجام شد و مشکلی نبود

ان شاالله میری صدای قلب کوچولوشم میشنوی چیکارا کردی قبل انتقال؟

ممنون مهربونم  یک ماه قبل از انتقال شکممو با روغن سیاه دونه چرب کردم، ولی تو پریودی چرب نکن، چون طبعم سرد بود گرمی بیشتر خوردم، مثل حلوای گرم، بادام، توت سفید، سردی کمتر می خوردم و اگه می خوردم با مصلحاتش می خوردم، پیاده روی هر روز 40 دقیقه، هم رحمم گرم می شد هم وزنم متعادل می شد،چون ضخامتم دیرتر رشد کرد، لوبیا سبز آبپز و آب هویج و آناناس خوردم برای رشد ضخامت خوبه، آب هم خیلی برای ضخامت عالیه روزی 10 لیوان می خوردم، مهم تر از همه چی خواست خداست، انشاءالله خواست خدا با خواست دلت یکی هست و با این انتقال دامنت سبز شه عزیزم . 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون مهربونم    یک ماه قبل از انتقال شکممو با روغن سیاه دونه چرب کردم، ولی تو پریودی چرب ...

خیلی لطف کردی ممنونم

التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه عزیزم نگران نباش هرچی دکتر گفت اعتماد کن به منم گفت فقط آسپرین  ان شاالله کی میری واسه شروع ...

عزیزم سیکل شروع کردم .البته سیکل من بلند هست .اگر خدا بخواد و همه چی خوب پیش بره فکر کنم انتقالم بیفته اواخر مرداد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اخه من نشدم هنوز شما تاریخ پانکچرت کی بود

من آذر ماه پانکچر شدم .برای شما چند روز گذشته ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستای گلم توروخدا میشه کمکم کنید من تو سیکل ای وی افم امدوز ۸ سیکلم بود و دیروز ک ۷ سیکلم بو ...

سلام عزیزم، من از اول سیکل خیلی ترشح داشتم نگران نباش، کنترل سیکلت دست دکتر هست، تا آمپول آزادسازی تخمک رو نزنی آزاد نمیشن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اهان شما رو اشتباهی گرفتم شرمنده من امروز ۱۶ روزه گذشته 

خواهش عزیزم .۱۶ روز یکم زیاد هست ولی خوب شاید طبیعی باشه

2810