2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست
بله عزیزم من آز ایمنی داده بودم دکتر زرنانی گفت از یکماه قبل انتقال روزی یک ۵میل  بخورم

نازنین جون سلام دکتر زرنانی روزی یدونه پردو پنج بهت دادن و گفتن بدون قطع کردن بخورید ؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومااااا من دیشب آخر شب نوبت سونو واژینالم شد و گفتن رشد نداشته ساک ها و باید دفع بشه. مرکز هم پرس ...

آخی
خدا کوچولوت رو برات نگه داره
برو پیش یک متخصص
اون تشخیص میده چجوری سقط کنی
شاید لازم باشه کورتاژ کنی

ببخشید من متوجه نشدم یعنی اگه خودمون کنار همسرمون نباشیم  وقتی دارن نمونه میگیرن مشکل شرعی داره ...

چه جالب
من همیشه باهاش میرم
حتی این سری برای پانکچرم که دیر رسیدم به کلینیک
آرومش میکنم چون خودش خیلی استرس داره به خاطر حجم نمونه ش /...
باهاش حرف میزنم/.. و خودم براش انجام میدم 

من و همسرم این مسیله برامون حل شده ست
البته کلینیک ما اتاق مخصوص زن و شوهرداره
خداروشکر از 34 تا تخمک هم 30 تا جنین تشکیل شد برای بعضی ها که میگنفقط ازطریق خودانزالی نمونه با کیفیت درمیاد

سلام دوستای گلم میشه کمکم کنید

من تو سیکل میکرو هستم ابن سینا میرم

دیروز روز ۷ سیکلم بود سونو شدم ۵ تا تخمک بیشتر نداشتم

خیلی ناراحتم، دکتر بهم گفت مگه ذخیرت پایینه گفتم ۱.۶ هست گفت پایینم نیست ولی چرا انقدر تخمکام کمه؟ 

داروهامو بیشتر کرد ولی به کل نا امید شدم

آخه ۵ تا چیه معلوم نیست چند تاش بمونه و چند تاش جتین بشه😩

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
کاش مثبت بود نازنین جان!  امروز آزمایش دادم و منفی شد مامانا برام دعا کنید 😢

سلام عزیزم...چقدددد ناراحت شدم 😔😔😔😔😔

خدا ب دلت آرامش بده الهیییی..کاملا درکت میکنیم..همممووون..میدونم خ سخته..توکل ب خدااا. الهی برات ها پیش بیاد عزیز دلم 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
بچه ها بنظرتون آمپول  hcg شانس بارداری رو بالا نمیبره؟ تا حالا از دکترتون نپرسیدین؟

عزیزم من به دکترم هم پیشنهاد اچ سی جی دادم هم چسب جنین هر دو رو گفت نیاز نداری نمیدونم چرا بعضی ها دارن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستای گلم میشه کمکم کنید من تو سیکل میکرو هستم ابن سینا میرم دیروز روز ۷ سیکلم بود سونو شدم ...

یعضی با یک دونه جنین گرید C هم باردار شدن/...نگران نباش/...ایشالا همه ش جنین بشه برات

خانومااااا من دیشب آخر شب نوبت سونو واژینالم شد و گفتن رشد نداشته ساک ها و باید دفع بشه. مرکز هم پرس ...

فکر کنم قرص بهت بده، چون فقط ساک بوده دردش مثل سقط هفته های بالا نیست، انشاءالله زودی جاشون برات پر شه عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
یعضی با یک دونه جنین گرید C هم باردار شدن/...نگران نباش/...ایشالا همه ش جنین بشه برات

ممنون عزیزم

دیدم تخمکام کمه خواستم کنسلش کنم دیکه دارو نگیر م دوستم نزاشت 

واقعا با جنین گرید سی باردار شدن؟

شما نمیدونی چرا تخمکم انقدر کمه؟ذخیرم۱.۶ هست نکنه آز اشتباهه همون ابن سینا آزشو دادم دوماه پیش

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
آخی خدا کوچولوت رو برات نگه داره برو پیش یک متخصص اون تشخیص میده چجوری سقط کنی شاید لازم باشه کورتاژ ...

ممنون عزیزم خدا ان شاءالله  بچه های همه رو براشون سالم نگه داره و چشم منتظر ها رو هم روشن کنه‌.

صلوات  
فکر کنم قرص بهت بده، چون فقط ساک بوده دردش مثل سقط هفته های بالا نیست، انشاءالله زودی جاشون برات پر ...

مرسی عزیزم. اخه مرکز گفت تا ی هفته داروهات رو قطع کن اگه پریود نشدی برو دکتر زنان. گفتم شاید روش طبیعی باشه براش. 

صلوات  
سلام بچه ها من امروز روز چهارم انتقالمه دیروز متاسفانه یبوست شدم و خیلی فشار بهم اومد بنظرتون برای ن ...

سلام عزیزم، نه گلم نگران نباش، منم روز انتقال آسانسور مرکز خراب بود 15 تا پله اومدم پایین گفتم افتاده دیگه، ولی به این چیزا نیست و جنین طوریش نمیشه،اگه نشاسته می خوری باعث یبوست میشه و نخور، سعی کن یه مقدار راه بری که هم خون رسانی به رحم شه هم یبوستت برطرف شه، اگه دیدی خیلی اذیتی شربت لاکسی ژل بخر یکی دو قاشق با دو سه لیوان آب بخور، یبوستت رفع میشه، غذاهای نرم مثل سوپ بخور، کیوی عالیه، انجیر تو آب خیس کن، آلو هم همینطور اینا حسابی شکمتو نرم می کنه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست