2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044044 بازدید | 684354 پست
سلام بچه ها، من آزمایش دادم،لطف خدا شمال حال من شدو منم تونستم مادر بشم از خدا میخام هر کسی آرزوشو د ...

تبریک میگم عزیزم خیلی خوشحال شدم انشالا براحتی بغلشون کنی 

بتات چند بود مامان انتظار؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها، من آزمایش دادم،لطف خدا شمال حال من شدو منم تونستم مادر بشم از خدا میخام هر کسی آرزوشو د ...

خداروشکر عزیزم 😍 عزیزم داروهای قبل انتقالتو میگی و جنینت چند روره بود و چه گریدی 

ممنون میشم یه اطلاعات کلی بدی 😘

خداروشکر عزیزم 😍 عزیزم داروهای قبل انتقالتو میگی و جنینت چند روره بود و چه گریدی  ممنون میشم ...

ممنونم،من. قبل از انتقال استرادیول و شیاف استفاده کردم، برا خودم ویتامین ای گرفته بودم ی روز در میون میخوردم ،کیو تن هم قبل از انتقال حدود دو هفته قبلش برام نوشته بودن، من سال 98 تخکمک کشی شده بودم یدونه بلاست گرید سی برام انتقال دادن،

[QUOTE=197801208]سلام بچه ها، من آزمایش دادم،لطف خدا شمال حال من شدو منم تونستم مادر بشم از خدا میخام هر کسی آرزوشو د ...[/QUOTE

خیلی خیلی مبارکه عزیزم انشااللله بارداری خوبی داشته باشی 

این یک ماه اخیر خیلی ماه خوبی بود اکثر مثبت شدیم خدا رو هزاران مرتبه شکر 

انشاالله به زودی زود قسمت همه دلم میخواد این گروه بشه گروه باردارها همه مثبت باشن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خداروشکر عزیزم 😍 عزیزم داروهای قبل انتقالتو میگی و جنینت چند روره بود و چه گریدی  ممنون میشم ...

راستي من این دفعه هم خراش دادم هم پی آر پی کردم هم جنینم بلاست شده بود، که قبلا همه این روش ها رو تکی امتحان کرده بودم و نتیجه نداده بود، این دفعه همه رو باهم انجام دادم خداروشکر نتیجه گرفتم 

2810