2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043763 بازدید | 684336 پست
تو ای وی اف کلا درصد دختر بیشتر از پسره چون اسپرم پسر زود از بین میره دختر قوی تره و طولانی تر بیشتر ...

آره اینم هست.تو هم دختر دوست داری؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بدبختی اینه من نمیتونم بشینم خونه.البته شرایط 2قلو فرق داره احتمالا منم جای تو بودم دیگه سرکار نمیتو ...

تو دیگه از سونو قلب تا انتی بری سونو نرفتی دیگه؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش ماها با تیم نصر باردار شدیم.همه چیز به ذهن و حس خودت بستگی داره.نصر دکتر خیلی محترم و با ...

ممنون این برام یه دلگرمی بوداره شمادرست میگین نبایدبدبین باشم همه چی خواست خداست من باراولم خیلی خوب بودبرام ازمحیطش خوشم اومدحالاخانومای دیگه میگن شلوغ بودبه نظرمن خلوت بودهمه چیزش به قاعده بود خلاصه اینکه تالان راضی بودم بعدش دیگه نمیدونم چطوری پیش میره 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
اي جووووون دلم الهي كه هرچي دلت ميخواد همون باشه. هم دخترم هم پسرم هردو ١٥٨ بود تو انومالي گلي جان&n ...

فدات بشم.پس واقعا ربطی به ضربان نداره.ایشالله 2تا گل تو هم صحیح سالم بیان بغلت.زمان زایمانتو کی داد تو ان تی؟

آره اینم هست.تو هم دختر دوست داری؟

من میلم به پسر بیشتره🤣🤣ولی شوهرم شدید دختریه

واسه ماها که انقد سختی کشیدیم جنسیت مبحث اخره ولی خوب ادم دوست داره بدونه چیه لباس میبینم غش میکنم نمیتونم بخرم فعلا رنگای نود سفارش دادم😂😂

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
فدات بشم.پس واقعا ربطی به ضربان نداره.ایشالله 2تا گل تو هم صحیح سالم بیان بغلت.زمان زایمانتو کی داد ...

قربونت برم عزيزم همچنين. به اميدخدا ٢٣ ابان عزيزم

خداياشكرت....❤️ 
فکر نکنم بیمه های تکمیلی رو قبول کنن.من هزینه رو پرداخت کردم .بعد برای تکمیلی فاکتور گرفتم

ممنون عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت برم عزيزم همچنين. به اميدخدا ٢٣ ابان عزيزم

ایشالله بسلامتی این تاریخ واسه زایمان طبیعیه درسته؟

یعنی نیمه اول ابان میشه حدودا زایمانت

ممنون این برام یه دلگرمی بوداره شمادرست میگین نبایدبدبین باشم همه چی خواست خداست من باراولم خیلی خوب ...

با دید مثبت برو مطمئنم که نتیجه میگیری.ایشالله میای همینجا و بی بی مثبتتو میزاری و ما کلی ذوق میکنیم برات عزیزم

من میلم به پسر بیشتره🤣🤣ولی شوهرم شدید دختریه واسه ماها که انقد سختی کشیدیم جنسیت مبحث اخره ولی خو ...

آخی .آره واقعا درست میگی چیزی نمونده که تو هم بفهمی جنسیت رو.ایشالله هر چی هست صحیح و سالم بغل بگیری و از دیدن روی ماهش کیف کنی

اتفاقا من و بارانا هم مام مثبت شدیم مرکز خوب و به روزیه نصر خدا نیست که خیلیام بودن با نصر منفی شدن ...

ان شاالله خداحاجت دل همتونوبده منم آرامش برام ازهرچیزی مهمتره توشلوغیم استرس میگیرم همه چیزومیسپرم دست خدااون هرچی صلاح بدونه 

شماخودتون الان باتیم دکترنصرانتقال دادین ؟

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
آخی .آره واقعا درست میگی چیزی نمونده که تو هم بفهمی جنسیت رو.ایشالله هر چی هست صحیح و سالم بغل بگیری ...

ایشالله همه مسافرکوچولو ها بسلامت بیان بغلمون

نام کاربریشو یادتون نیست بهم بگید ؟ از کجا بفهمم کی انلاین‌شدن😮

سلام من مام بودم  تعيين جنسيت انتقالم با نصر بود منفي شد فك ميكنم  تعيين جنسيت امارشون پايين ودليلش رو نميدونم چون  از ١٠ نَفَر بوديم ٢ نَفَر مثبت شدن همه هم شرايطشون خوب بود ومشكلي نداشتن حالا باز ميل خودته

2810