2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043793 بازدید | 684340 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو ماه  دیگه چون ماها هایپر میشیم

بسلامتی و موفقیت ان‌شاالله بگیره. شما دفعه قبل هم ۳۰ تومن هزینتون شد انتقال قبلتون توو ابن سینا؟ 

منم یه بارداری طبیعی داشتم فقط اون موقع گاهی توو سونوهام اندومتر کم بود ولی بعد سه ماه باردارشدم البته با لترو . . منتها ایندفعه چون بیشتر نقش اسپرم مهمه و مرکز مام‌گفتن نیازی نیست به مرد دارویی بدیم یه کم حس کردم ریسکه و شانس واقعا

بسلامتی و موفقیت ان‌شاالله بگیره. شما دفعه قبل هم ۳۰ تومن هزینتون شد انتقال قبلتون توو ابن سینا؟&nbs ...

اره سری پیشم همین حدودا ابنسینام برام انتقال دادن هم خودت هم همسرتم تقویتی بخورید مام به تقویتی اعتقادی نداره ولی بعد انجام کار گفتن کیفیت نداره و طرف پشیمون شده چرا نگرفته بخوره

بچه ها يه سوال من يادم رفته قبلا كه انتفال داده بودم امپول آنوكساپارين و پروژسترونو چند روز قبل ...

پروژسترون بسته به سن جنینت سه روزه باشه سه روز قبل ۵باشه ۵روز قبل من حدودا ۱۰روزی قبل انتقال تا روز ازمایش انوکسا رو داشتم ولی من البته خونم خیلی غلیظه

بچه ها يه سوال من يادم رفته قبلا كه انتفال داده بودم امپول آنوكساپارين و پروژسترونو چند روز قبل ...

عزیزم بستگی داره جنینت چند روزه باشه پروژسترون رو‌حدود یک هفته قبل، ولی انوکسا رو برای بعضی با پروژسترون شروع میکنن برای بعضی از روز انتقال

سلام خانمای گل فردا صبح انتقال جنین دارم اولین بارمه  چه توصیه هایی برام دارید❤️

سلام عزیزم من صبح روز انتقال کله پاچه خوردم روزی یه قاشق غذاخوری نشاسته گندم تو اب حل کردم وخوردم البته اگه یبوست میشی نخور بعد مربای به خوردم تا پنج روز نهار و شام اومدم خونه ماکارونی خوردم بدون ادویه وبا رب خیلی کم ۵ روز استراحت کردم هرروز سوره یاسین و واقعه و حشر رو می خوندم واز همه مهم تر به خدا توکل کردم انشالله که میری جنینات رو میاری خونه و بعد نه ماه نی نی هات رو بغل میگیری منم برات ایت الکرسی خوندم ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم من صبح روز انتقال کله پاچه خوردم روزی یه قاشق غذاخوری نشاسته گندم تو اب حل کردم وخوردم ال ...

سلام عزیزم انشالله نه ماهو به سلامتی سپری کنی ببخشید چسپ جنینو خودت درخواست دادی به نظرت بگم برام بزنه هزینشو نمیدونی

سلام عزیزم انشالله نه ماهو به سلامتی سپری کنی ببخشید چسپ جنینو خودت درخواست دادی به نظرت بگم برام بز ...

سلام عزیزم بله خودم به دکتر گفتم به نظرم حتما بگو بزنه روز انتقال خودش تو رحمم تزریق کرد هزینه اش ۱۶۰ فقط پول امپول رو ازم گرفتن ولی فک کنم برای بعضی ها قبل انتقال زده بودن ۴۰۰ هزینه تزریق گرفته بودن پروانه جون حس میگه این سری مثبتی و مامان گل پسرا میشی انشالله ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اره سری پیشم همین حدودا ابنسینام برام انتقال دادن هم خودت هم همسرتم تقویتی بخورید مام به تقویتی اعتق ...

مرسی پروانه جان با حوصله جوابمو دادی . خدا به خواست دلت نظر کنه🙏

سلام عزیزم خوبی؟ تعداد اسپرم چه قدر هست؟  ما که با dfi 38.5 میکرو کردیم و فقط ویتامین سی 250،و ...

سلام عزیزم میشه بگید شما مرکز مام رفتین ؟ تحت نظر کدوم دکتر بودین؟ انتقال منفی هم داشتین توو مام؟ pgd هم خواستین؟ ببخشید سوالام زیاد شد😐

2810