2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
چیکا جون مرحله بعد از سونو آنومالی چیه؟بعد از سونو انومالی دکتر بهت چند هفته گفت بیای؟

براي من ٢٠ هفته ازمايش تحمل گلوكز نوشته چهارشتبه بايد انجام بدم شنبه برم پيشش. اخرين بار ١٦ هفته رفتم پيشش

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم چه شرایطی رعایت کردی؟بار اول برات گرفته؟؟

عزيزم من ٥ روز اول خيلي رعايت كردم استراحت كردم صبح انتقال پاچه خوردم ناهار ماكاروني شام لوبيا سبز . ادويه و اينا زياد نخوردم از روز پنج كاراي سبكمو انجام دادم

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم من ابن سینا تهران دکتر انصاری پورم

ممنون جواب دادین عزیزم🙏 اخه شنیدم‌برای تعیین جنسیت باید خیلی متبحر باشن و خیلی احتماله نگرفتنش هست . شما تحقیق کردین ؟ پیش سهیلا عارفی یا مرکز مام نرفتین؟

ممنون جواب دادین عزیزم🙏 اخه شنیدم‌برای تعیین جنسیت باید خیلی متبحر باشن و خیلی احتماله نگرفتنش هست ...

عارفی تو ابن سینام هست ولی من پیشش نرفتم والله ابن سینا ومام خیلی تعریفشونو شنیدم رفتم ابن سینادیگه ببینم خدا چی میخواد ۴۰ درصد احتمال گرفتنش هست ولی خدایی من دوازده تا جنین داشتم یکیشم خراب نشد دیگه شمام خودتون تحقیق کنید ببینید کجا بهتره

عارفی تو ابن سینام هست ولی من پیشش نرفتم والله ابن سینا ومام خیلی تعریفشونو شنیدم رفتم ابن سینادیگه ...

بله من مرکز مام رفتم گفتن  احتمالش ۵۰ درصده . نمونه اسپرم و تخمک کنار هم قرار داده میشه خودشون طبیعی لقاح میکنن دیگه بسته به خواست خداست که چندتا دختر شه چندتا پسر .شایدم همش یه جنس بشه . اینکه گفتن هیچ احتمالی نمیشه از قبل داد که به چه صورت میشه. برای همین‌گفتم بازم تحقیق کنم. هزینه هم از ۲۵ تا ۳۵  برای شما چقدر میشه هزینتون ؟ و اینکه شما اولین بارتونه ؟ 

بله من مرکز مام رفتم گفتن  احتمالش ۵۰ درصده . نمونه اسپرم و تخمک کنار هم قرار داده میشه خودشون ...

ببین میگن ولی مطمیننا بیشتر میشه به من گفتن ۱۷ تا بیست تا الان برایه تعیین جنسیت ۱۲ تا جنین البته بسته به تعداد جنینات هزینه کم و زیاد میشه من ۳۲هزینه کردم غیر از انتقال الان سومین بارمه بار اول بدونه تحقیق رفتم رویش ترکوندن جنینامو دومین بار همین ابنسینا از ۹ جنین یک پسر منفی شدم این بارم همون ابن سینام انجام دارم سه تا پسر دارم بیینم خدا چی میخواد

عزیژم شما بارداری؟ بسلامتی انشالله من نمیدونم چرا مرکز مام (دکتر اطرج) گفتن وقتی جنین بلاست شده ولی ...

عزیزم دکتر همسر منم اطرج هست و مورفو و تحرک صفر بود با dfi 30  همه این داروهای گرون رو گرفتیم مورفو و تحرک همچنان صفر تازه dfi شد۶۰! 

البته که گلم بدن هرکس یجور جواب میده انشالا که برای شما تاثیر داره

چیزی که من این مدت با کلی مقاله خارجی و تاپیک زیر و رو کردن فهمیدم اینه که بهترین دکترا تو دنیا هنوز نمیدونن دلیل نگرفتن جنین چیه و همه حدس و گمان هاشون هست حالا هرکدوم یه حدسی میزنن تازه به هر بیمار هم یک چیزی میگن! 

همین دکتر به ما گفت وقتی جنین تشکیل شده پس حتما اوضاع اسپرم و تخمک خوب بوده! 

اگر با تجربه الانم جای شما بودم همون جنینهام رو انتقال میدادم با پردنیزولون اگر خدایی نکرده نشد اونوقت میرفتم زیر پانکچر

ببین میگن ولی مطمیننا بیشتر میشه به من گفتن ۱۷ تا بیست تا الان برایه تعیین جنسیت ۱۲ تا جنین البته بس ...

ان‌شاالله میگیره این دفعه توکل به خدا . شما خودت مشکلی نداری ؟  من پلی کیستیکم که البته دکتر علیرضایی گفت اتفاقا خیلی بهتره برای ای وی اف ‌  .روز سیزده سیکل رفتم پیشش برای تحقیق و چکاپ  گفت همین‌الان سونوت میکنم گفت ذخیره تخمدانت خوبه ۲۰ تا تخمک داری .ولی ازین میترسم اینهمه هزینه کنم همه ی جنینها دختر بشن‌.همسرم هنوز آزمایش نداده . شما انتقالت کیه ؟

ان‌شاالله میگیره این دفعه توکل به خدا . شما خودت مشکلی نداری ؟  من پلی کیستیکم که البته دکتر عل ...

منم پلی کیستیکم این یه حسنه برایه ماها که ای وی اف میکنیم تعداد جنین بیشتر میشهمن خودم طبیعی بچه دارمیشم راحت نه مشکلی ندارم دیگه دختر یا پسر شدنشم کاملا شانسیه عزیزم

2810