2777
2789

سلام بچه ها ۱۹سالمه و مجردم چادری هستم و همیشه حجابم کامل بوده و از ۱۲ سالگی چادر میپوشیدم چند سال پیش وقتی رفتم تو بازار با مامانمو بودم یهو متوجه شدم یکی از پشت سرم دست شو کشید رو ب.اسنم خیلی ضایع لمس کرد پشت سرمو نگاه کردم دیدم یک مردی هست ک‌داره با تلفن حرف میزنه و به ظاهر حواسش یک جا دیگ هست فک کردم اشتباهی دستش خورده 

بعد دوباره یکی دو سال بعد همین اتفاق برام افتاد همیشه هم با مامانم بازار میرفتم برای دکتر یا خرید دوباره همون مردود دیدم ک باز خودشو مشغول تلفن گرفته بود و حواسش مثلا یک‌جا دیگ اونجا بود ک یه ترسی افتاد تو دلم خواهرم کنارم بود دیدم داره به اونم نزدیک میشه کشیدم خواهرمو طرف خودم دیدم جلو تر که رفت به چند نفر دیگ هم همینطوری دست زد فهمیدم این یک مریض ک از صبح تا شب تو بازار می‌چرخه ک‌ دست بزنه ب بقیه و امسال هم وقتی با مامانم رفتم دکتر دوباره این آدم از پشت دستشو زد بهم  همون لحظه به مامانم گفتم ک‌این مردک بیشعور خدازده بهم دست میزنه از پشت من چادرم دارم همیشه هم با او میام بازار از پشتمم چشم ندارم ببینم الان میرم کتکتش میزنم جلو ملاعام مامانم گفت چرا بهم نگفتی تا حالا من همش فک میکردم این اتفاقی دستش میخوره دفعه قبلشم ترسیدم درد سر شه مامانم گفت نه نمی‌خواد کاری کنی تو هر چی ام بگی اون قبول نمیکنه برا خودت بد میشه اینا مریضن مرض دارن تو جلو تر راه برو من پشت سرتم خلاصه امروز میخواستم برم نوبت بگیرم برای اولین بار در عمرم چون مامان بابام جفتشون سر کارن و خودشون گفتن برو‌ نوبت بگیر و من ترسیدم ک‌باز ... اون اتفاق میوفته سه مرتبه آیه الکرسی و خوندم و تند تند رفتم سمت مطب نوبت گرفتم و برگشتم تو راه برگشت از گوشه خیابون راه میرفتم ک‌یهو متوجه یک صدا شدم دیدم همون مرد با یک ترس و اضطرابی راهمو عوض کردم از خیابون رد شدم رفتم سمت دیگ اینقد خداروشکر‌کردم آیه الکرسی کار خودشو کرد و خطر در کمین بود اما اتفاقی نیفتاد همیشه می‌رسد بیرون یا بچه ها تو می‌فرستین حداقل آیه الکرسی بخونین اما من خیلی عذاب وجدان دارم نه آرایشی دارم نه اصن زیاد خوشگلم متوسطم نه بی حجابم همیشه هم همراه مامانم میرم بیرون یا بابام اما دو سه مرتبه این اتفاق برام افتاد و اعصابم خورد میشه چرا برای من باید این اتفاق بیوفته من هر کاری ک باید و انجام دادم فک میکنم کم کاری کردم دست نجس اون آدم بهم خورده باید همسر شرعی و محرمم اولین و آخرین کس باشه نه اون اشغال حرومزاده خیلی اعصابم خورده تو‌رو خدا یک چیزی بگید دلم آروم بشه تورو خدا خیلی بهم ریختم 

فقط برای شما نبوده.واسه من هم بارها پیش اومده زیاد بهش فکر نکن

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط برای شما نبوده.واسه من هم بارها پیش اومده زیاد بهش فکر نکن

فک کردم تنها آدمم یا شاید فقط آدمای توی این شهر شاید این اتفاق براشون افتاده ولی مث اینک ازین آدما ت شهرتی دیگ ام هست

تقصیر شما نیست خواهرمتاسفانه آدم های مریض زیادمنم یه بار یه احمق مریض مزاحمم شد همونجا دنیا رو سرم خ ...

ممنون ولی واقعا حتی آدمای با پوشش کامل در خطرن حتی همراه بزرگتر از پشت سر هم آدم خبر نداره

فک کردم تنها آدمم یا شاید فقط آدمای توی این شهر شاید این اتفاق براشون افتاده ولی مث اینک ازین آدما ت ...

نه بابا اصلا حتی بهش فکر هم نکردم چون همه جا آدم مریض هست.من حتی کشور خارجی هم رفتم سفر زیارتی هم‌رفتم همین جور آدما اونجا هم بودند‌.

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید
2810