2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
سلام عزیزم خوبی؟ تعداد اسپرم چه قدر هست؟  ما که با dfi 38.5 میکرو کردیم و فقط ویتامین سی 250،و ...

سلام زینب جان

الیگو اسپرم متوسط دارن

نمیدونم بخدا

بین نظر دکترها موندیم

فقط dfi بیاد زیر ۳۰

تسه نشه!

بنظرم برای چندتا بالاتر از ۳۰ نمی ارزه تسه شه

سلام بچه ها وای من الان رفتم تست زدم اخرین تستمو امتحان کردم،از راست مال روز نهم، بعدیش دهم آخریش هم ...

عزیزم مبارکت باشه 😘

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی خداروشکر دیگه قلبش تشکیل شده ۹۰ درصد کار پیش رفته و خطر کم شده

سلامت باشی عزیزم ،،توکل برخدا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خدا رو شکر عزیزم انشالله هزار سال بتپه❤ تاریخ انتقالتون کی بود 

مرسی گلم ایشالله قسمتت بشه،،۱۸ و۲۰ خرداد

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

من نمیدونم چرا اسم dfiمیادحالم عوض میشه ،،اخه من جنینام با دی اف ای بالا تشکیل شدن،،خدا ایشالله خودش ختم بخیر کنه 🤲🤲🤲🙏🙏

سلام عزیزم پردنیزولون رو بعد انتقال میخوری ؟؟چه دوزی ؟؟ من دکتر رفتم هر چی اسرار کردم ننوشت برام

من یه هفته بعد انتقال دوباره شروع کردم تا الانم روزی یه دونه ۵ می خورم می خواستم قطع کنم که به مرکز زنگ زدم گفت تا سونو قلب فعلا ادامه بدم بازم تحقیق کن بعد بخور میگم یه موقعه رو تیروییدت اثر نذاره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
منم سینال زدم مشکلی نبود  اتفقا شکر خدا تخمک زیادی هم داشتم شاید اینطوری نیس زیادی حساس نباش به ...

اهان .فردا برم ببینم چنت تخمک اومده بالا.

یه قلم سنینال رو ۵ روز میزنم ۳۶ واحد.یک قلم رو ۵۱۰ تومن خریدم.خدا کنه دارو زیاد نده.

😉

سلام زینب جان الیگو اسپرم متوسط دارن نمیدونم بخدا بین نظر دکترها موندیم فقط dfi بیاد زیر ۳۰ تسه ...

آره گلم ، واقعا به خاطر چند تا بالای 30 اصلا نیازی نیست 

دلارام جون هم شرایط شبیه شما داشت، شهر خودشون بهش گفته بودن اهدایی اصلا، ولی رویان با رعایت همون مواردی که بهت گفتم خیلی اوضاع اسپرم خوب شد و پسرش الان به دنیا اومده 

من نمیدونم چرا اسم dfiمیادحالم عوض میشه ،،اخه من جنینام با دی اف ای بالا تشکیل شدن،،خدا ایشالله خودش ...

عزیژم شما بارداری؟
بسلامتی انشالله
من نمیدونم چرا مرکز مام (دکتر اطرج)
گفتن وقتی جنین بلاست شده ولی دوتا انتقال شما نگرفته احتمال زیادش dfi بالا بوده.

و با اینکه در مرکز قبل جنین دارم

میخوام دوباره پانکچر بشم،با تمام وجود از پانکچر. متنفرم،چون اذیت شدم دفعه قبل،
حالا بین بد و بدتر (که ممکن منفی شدن سومین انتقال باشه)بد رو انتخاب کردم

آره گلم ، واقعا به خاطر چند تا بالای 30 اصلا نیازی نیست  دلارام جون هم شرایط شبیه شما داشت، شه ...

ما الان ساشه آندروفرتی،موتیلیتی بوست،ویتامین e,ویتامین c,امگا۳خریدیم

ژل رویال و کلی غذای تقویتی

انشالله با همینها جواب بده تا دو ماه یا سه ماه دیگه!

اگر راهنمایی دیگه ای داری بفرمایید لطفا.

عذر میخوام تخلیه هم مهمه واقعا؟

عزیژم شما بارداری؟ بسلامتی انشالله من نمیدونم چرا مرکز مام (دکتر اطرج) گفتن وقتی جنین بلاست شده ولی ...

اره عزیزم ایشالله قسمتت بشه

والا من قبل پانکچر اصلا نفهمیدیم که دی اف ای بالاست

اولین بارکه سقط شدودومین انتقالمم منفی بود

سومی که خداروشکر بازم مثبت شدم با وجود اینکه دکتر گفت اصلا اینا رو انتقال نده از نو شروع کن ولی من به اسرار خودم گفت اینارو انتقال بده چون واقعا توانایشو نداشتم ازاول شروع کنم،،اینم بگم من سی دی مارکرا دوتاشون یه کم بالا بود که قرص پردنیزولون میخورم،،دیگه پناه برخدا شاید دلیل ناموفق دوانتقال قبلیم همین سی دی مارکرا بوده،،شایدم دی اف ای،دیگه سپردم دست خدا هرچی خدا خودش میخاد

کاش شما هم این ازمایشات سیستم ایمنی وانعقادی رو انجام بدید

سلام دوستان کسی رو می شناسید با جنین درجه دو باردار شده باشه؟ دیروز برای من دوتا جنین درجه دو انتقال ...

ان شاءالله که مثبت میشی...جنین ذات واقعی خودش رو داخل رحم نشون میده..چه بسا جنین با کیفیت عالی وقتی وارد رحم میشه کیفیتش رو از دست میده....به خدا توکل کن  ان شاءالله صلاحت رو به سمت بچه دار شدن بچرخونه

2810