2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043793 بازدید | 684340 پست
عزیزم شرایطش چطوره مگه؟  همسر من مورفوش بین صفر و یک بود....  دی ای آی 32 بود......  ...

آنا جان ، مورفو همسر منم بین صفر و یکه ، dfi اش هم باقرص رسیده به 26 ، تصمیم داشتم قبل پانچکر ، آز dfi بده اگه زیر پانزده شده بعد وارد سیکل پانکچر بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم واومدم عزیزم گفت دوقلوهستن قلبشونم تشکیل شده خداروشکر،،گفت هماتوم داری باید استراحت کنی داروهام ...

مامان دوقلوها خیلی بهت تبریک میگم💙

خیلی خوشحال شدم که برات بخیر گذشت.

انشالله که قلبشون همیشه برات بتپه عزیزم.

با این حال قشنگت برا همه منتظرا دعا کن عشقم.

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
رفتم واومدم عزیزم گفت دوقلوهستن قلبشونم تشکیل شده خداروشکر،،گفت هماتوم داری باید استراحت کنی داروهام ...

عزیزم خداروشکر، انشاءالله قلب کوچولوشون 120 برات تپه،حسابی استراحت کن، امروز چند هفته ای قلبشونو دید؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام گلی . خوبی ؟ میگم شما از بیمارستان عرفان هزینه ها رو پرسیدی ؟

سلام عزیزم ممنونم. بله پرسیدیم. هزینه پانکچر ۸۷۰۰. هزینه فریز ۳۲۰۰. دارو هم که دکتر میده بستگی داره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مبارکه عزیزم،خدا رو شکر. ان شاله صحیح و سالم بیان تو اغوشت مادر مهربون

سلام عزیزم ممنونم. بله پرسیدیم. هزینه پانکچر ۸۷۰۰. هزینه فریز ۳۲۰۰. دارو هم که دکتر میده بستگی داره

سارا جون به نظرت دکتر اعطم السادات مهدوی چطوره ؟ میگم یه بار برم باهاش ویزیت شم ببینم اورولوژ خوب بهم معرفی میکنه خودمم تحت نظرشون باشم . 

دکتر اسرافیلی  iui تعیین جنسیت انجام نمیده

خدای من خدای معجزه هاست . 
سارا جون به نظرت دکتر اعطم السادات مهدوی چطوره ؟ میگم یه بار برم باهاش ویزیت شم ببینم اورولوژ خوب به ...

عزیزم این دکتر رو نمیشناسم اصلا. ولی اگه خودت تعربفش رو شنیدی برو یه بار پیشش ببین چی میگه و چه طوره؟ دکتر اسرافیلی خیلی مریض داره واسه تعیین جنسیت ولی با ای وی اف.

بیا برام بگو دکترت کیه ؟ و هر چی که به درد هممون میخوره ؟ از مکملها تا .... بگو مامان قل قلوها (دخترم  کوچولو بود به دو قلو میگفت قل قلو )

عزیزم این دکتر رو نمیشناسم اصلا. ولی اگه خودت تعربفش رو شنیدی برو یه بار پیشش ببین چی میگه و چه طوره ...

اره  با ای وی اف داره . امروز عرفان بودم پرسیدم گفت اطلاعی نداریم انجام میده یا نه ؟ 

ولی پزشکهای دیگه هستن . تعریف دکتر مهدوی رو خیلی شنیدم 

اره  با ای وی اف داره . امروز عرفان بودم پرسیدم گفت اطلاعی نداریم انجام میده یا نه ؟  ولی ...

پس برو پیشش یه بار ببین اصلا چی میگه. همسرت عرفان آز اسپرم داد؟

سلام عزیزای دلم خدا برای منم خواست و مامان شدم  خودم هروقت اینجا میدیدم یه منتظر مامان شده ام ...

انشاالله بارداری و زایمان سلامت و راحتی داشته باشی.

عزیزم، مورفو شوهرم ۶ هست و دی اف ای ۲۴ شده با دارو و رژیم.

میخواستم بپرسم پیش متخصص ایمونولوژی رفتین چکار کرد؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
2810