2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043861 بازدید | 684348 پست
ایشالله خدا نی نیتو برات حفظ کنه عزیزم،،واسه من خون زیاده یعنی اصلا لخته نیست خون رقیق وزیاددددد، ام ...

هیچی بدتر از لکه بینی و خونریزی تو این دوران نیست و  ادمو حسابی بهم میریزه ولی از وقتی من تو این گروهم اکثرمون اینو تجربه کردیم و هیچ اتفافی واسه نی نی ها نیفتاد انگاری خیلی عادیه این قضیه ولی حتما دکتر برو تا بررسی کنه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقيقا همينطوره هر كي اونجا تعيين جنسيت ميكنه نهايتا يه جنين جنس مورد نظر براش تشكيل ميشه ، ميزنن ميت ...

مام هم اينطور باور كن  ما ١٠ نَفَر تعيين جنسيت بوديم فقط يه  نَفَر ٤ جنين پسر داشت ،سه تامون يه جنين بقيه دوجنين پسر البته همه از ٨ جنين  ولي ابن سينا  هم فك ميكنم جنين ها رو خراب ميكنن  تعيين جنسيت مهارت  ميخواد كه متاسفانه هيچ كدوم از مراكز ندارن

عزیزم برایه ۴ تای اول ۸۱۰۰گرفتن روز تخمک کشی برایه هر جنین اضافه ۱۳۰۰وخورده ای میگیرن برایه ۸ تای دی ...

چقد زياد اينكه فرقي با مام نداره خير سرش نيمه دولتيه مام الان ٨ جنين شده١٥ ميليون

والله فکر کنم شانسیه یه خانومه تو ابن سینا ۶تا جنین ۵تاش پسر بود دیگه شانس ماولی کلا تو خانواده ی شو ...

يكي از بجه ها ميكفت هر جي dfi  همسر پايين تَر باشه وتحركaبالاتر تعداد پسر بيشتر ميشه من ازمايش همسرم بيرون داديم تحرك a22 بود ولي روز پانكجر تحركa١٠ بود تحركb 50 بودگفتن ازمايش مراكز ناباروري دقيق تَراكه عليرضايي  راحت نميگرفت ميگفت ازمايش اينجا بدين  ميفهميدم تحرك aكم بهش مكمل بيشتر ميدادم 

يكي از بجه ها ميكفت هر جي dfi  همسر پايين تَر باشه وتحركaبالاتر تعداد پسر بيشتر ميشه من ازمايش ...

عزیزم اصلا به اونا نیست داداش من تحرک اصلا نداره چه برسه به ای وبی پسرش الان ۹ سالشه پس خیلی خود خوری نکن باور کن همش شانسیه

خانما من یه کم ترشح داشتم دستمال کشیدم قهوه ای رنگه این خونریزی هست ؟؟

لکه بینی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزيزم الحمدالله منتظرم همسرم بياد برم. درداي عجيبي ميپيچه زير دلم خدا بهم رحم كنه فقط😔

قربونت برم..هیچی نیس انشالله..خیرع عزیز دلم..خبرمون بده حتمااا

انشاالله با خبر های خوب برمیگردی 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزيزم از ديشب شكمم سفت سفت شده تازه يك ساعتيه يكم بهتر شده ميترسم نكنه انقباض باشه امشب برم بيمارستا ...

انقباض میگیره ول میکنه .معمولا میگن جنین دختر خودش رو سفت میکنه .ان شالله چیزی نیست عزیزم .از بیمارستان اومدی خبر بده 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
قربونت برم..هیچی نیس انشالله..خیرع عزیز دلم..خبرمون بده حتمااا انشاالله با خبر های خوب برمیگردی&nbs ...

عزيزم رفتم ميخواستن فرتي معاينه كنن نذاشتم برگشتم خونه.

خداياشكرت....❤️ 
2810