2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043975 بازدید | 684353 پست
سلام لی لاجون، قربانت پسر منم‌ روی شونه نسبتا میگیره البته نه کامل یعنی باید پشتشو بگیرم چون یه وقت ...

پسر منم همینجوریه. بامزه وقتی خسته میشه کله اش تاب میخوره یهو میذاره رو شونه

از ته ته دل از خدا میخوام به زودی قسمت همه منتظرای نی نی علی الخصوص دوستای عزیزم تو این تاپیک. الهی به همین نزدیکی وقت اذان همه دوستان حاجت روا شن قبل اینکه دلشون بشکنه و قبل اینکه ناامید بشن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله به مرادت برسی پس منم همین جا بمونم بهتره دیگه ببینم خدا چی میخواد

فك كنم ابن سينا هم  جنين شناسش براي تعيين جنسيت خوب نيست چرا بايد تو ابن همه جنين تعداد بسر ها كم باسه يكي از دوستام نيكان بود تو ٤ تا تعيين جتسيت كردن دوتا پسر داشت  ولي انتقالش منفي شد متاسفانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم از ديشب شكمم سفت سفت شده تازه يك ساعتيه يكم بهتر شده ميترسم نكنه انقباض باشه امشب برم بيمارستا ...

سلام عزیزم خوبی ؟؟؟

چی شدی ؟?

خیره انشالله عزیز دلم 🤗🤗❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم مرسی خودت خوبی؟خیلی زنگ زدم جواب نمیدن.چیکار کنم از فردا هم باید رو خط ۲۰ بزنم

فدای تو خوبم. فردا رو بزن اول صبح زنگ بزن برمیدارن. حتما بهشون بگو. شاید اصلا مسیله ایی نباشه. چون موقع سونو دکتر ازشون می پرسه بولسرین چند روز زده و چقدر زده

خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی ؟؟؟ چی شدی ؟? خیره انشالله عزیز دلم 🤗🤗❤❤

سلام عزيزم الحمدالله منتظرم همسرم بياد برم. درداي عجيبي ميپيچه زير دلم خدا بهم رحم كنه فقط😔

خداياشكرت....❤️ 
فدای تو خوبم. فردا رو بزن اول صبح زنگ بزن برمیدارن. حتما بهشون بگو. شاید اصلا مسیله ایی نباشه. چون م ...

دوهفته قبل این سونویی که رفتم بازم همونطوری زدم من باخودم فکر کردم پنجا امروز متوجه شدم رو خط چهل زدمفقط امروزو درست زدم.۹ که سونو شدم دکتر گفت همه چیت خوبه.خیلی نگرانم .نکنه انتقالو کنسل کنن.بخدا دیگه هسته شدم بسکه رفتم و اومدم

عزيزم اصلا نگران نباش شيافتو اضافه كن انوكسارو قطع كن حل ميشه من از ٦ تا ٩ هفته لكه بيني داشتم 

ایشالله خدا نی نیتو برات حفظ کنه عزیزم،،واسه من خون زیاده یعنی اصلا لخته نیست خون رقیق وزیاددددد، امپول رو دوتا زدم دیگه پناه برخدا،،فردام برم پیش دکترم سونو بشم ببینم چی میشه ؛واسم دعا کنید 🙏🙏🙏

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوهفته قبل این سونویی که رفتم بازم همونطوری زدم من باخودم فکر کردم پنجا امروز متوجه شدم رو خط چهل زد ...

اگه گفت خوبه کنسل نمیشه ولی اطلاع بده من یبار بولسرین جا گذاشته بودم گفتم واجبه بخرم بزنم ۶ غروب میرسیدم خونه ماما گفت اشکال نداره همون ۶ غروب بزن

خدایا شکرت
اگه گفت خوبه کنسل نمیشه ولی اطلاع بده من یبار بولسرین جا گذاشته بودم گفتم واجبه بخرم بزنم ۶ غروب میر ...

وای خدا میترسم کنسل بشه.اما از یکی دوستام پرسیدم اونم مثل من زده بود.گفت دو روز اخر متوجه شدم اشتباه زدم .گفت موقع ای که رفتم سونو بهشون گفتم .گفتن اشکال نداره.اما بازم خیالم راحت نشده😔😔

سلام خواهر اره با دعای خیرت دیروز رفتم سونوی قلب و خداروشکر قلبش تشکیل شده بود، تورو خدا همچنان دعا ...

خداروشکر که قلبش میتپه . انشالا ۱۰۰۰ سال بتپه براتون . همیشه تو ذهنم هستی . نگران نباش . توکل کن به خدا . همه چی خوب پیش میره شک نکن 😘

پروانه جون واسه ٤جنين أضافه ٨ ميليون ديكه كرفتن يعني هر جنين  تعيين جتسيت ٢ ميليون ؟؟؟؟ اشتباه ...

عزیزم برایه ۴ تای اول ۸۱۰۰گرفتن روز تخمک کشی برایه هر جنین اضافه ۱۳۰۰وخورده ای میگیرن برایه ۸ تای دیگش من ۱۰۵۰۰دادم نه اشتباه ننوشتم

فك كنم ابن سينا هم  جنين شناسش براي تعيين جنسيت خوب نيست چرا بايد تو ابن همه جنين تعداد بسر ها ...

والله فکر کنم شانسیه یه خانومه تو ابن سینا ۶تا جنین ۵تاش پسر بود دیگه شانس ماولی کلا تو خانواده ی شوهرم پسرشون کمه ولی خانواده ی خودم پسر زیاد داریم اکثرا عروسامون اولین شکمو وحتی دومی پسره

فك كنم ابن سينا هم  جنين شناسش براي تعيين جنسيت خوب نيست چرا بايد تو ابن همه جنين تعداد بسر ها ...

دقيقا همينطوره هر كي اونجا تعيين جنسيت ميكنه نهايتا يه جنين جنس مورد نظر براش تشكيل ميشه ، ميزنن ميتركونن جنين ها را 

در صورتيكه تو ivf تعداد جنين هاي پسر بيشتري تشكيل ميشه

2810