2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043740 بازدید | 684336 پست
سلام عزیزم خوبی؟ نه دیدم  ولی خیلی موارد مثل انتقال دو مرحله ایی رو اولین بار تو رویان دیدن بع ...

مرسی گلم دوباره با کارشناسی تماس گرفتم ،اول فکر کردم که اشتباه کردن ولی گفت که هیسترو و خراش رو همون موقع هم انجام میدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@farzi99    

سلام گلم خوبی ،در مورد انتقال با سونو پرسیدم گفت که فرقی بینش نیست ،در واقع یه جوری گفت که یعنی انجام نمیدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم من روز ۱۴ انتقالم ضخامتم شیش ونیم بود دکتر بهم امپول استرادیول داد با روزی چهار تا قرص اس ...

عزیزم کدوم شهری؟آمپول استرادیول راحت گیرت اومد؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خانما سلام. من دکترم بهم پردینزون داده بود از اول پریود روزی نصف قرص پردینزون پنج رو بخورم من وویس د ...

مشكلي ايجاد نميكنه من بودم همون يدونه را ميخوردم و بعد انتقال روزي يه نصفه مي خوردم 

سلام عزیزم،کرمانشاه زیره نظر کدام دکتر هستی؟کجا پانکچر کردی معتضدی یا جهاد ؟هزینه داروها و پانکچر چق ...

دکتر کشاورزی جهاد پانکچر شدم ۲۷۰۰  ۲۵۰۰ دارو و ویزیت و سنو تا این جا

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
سلام سیلویا جون..خوبی عزیزم❤❤..ببخشید ی سوال 🙆🙆🙆 مکمل های ال آرژنین و کیوتن و فرتیل سی ام..رو شر ...

مشكلي نداره  ميشه مصرف كرد انشالله به زودي نتيجه بگيريد كلا يك ماه قبل انتقال مصرف بشه كافيه

سلام نازی جان بله  ان شالله قسمت خودت بشه بحق علی

سلام عزیزم ‌ . خوبی ؟ انتقال دادی ؟ مثبت شدی بسلامتی ؟ خیلی خوشحال شدم ‌. رفتی سونو قلب ؟ دعا میکنم همه چی برات به بهترین شکل پیش بره😘

مشكلي ايجاد نميكنه من بودم همون يدونه را ميخوردم و بعد انتقال روزي يه نصفه مي خوردم 

مرسی ج دادی گلم یعنی ادامه بدم بعد انتقالم نصفش کنم؟ این یهو کم کردنش مشکلی نداره؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم چه خبر؟  خوبی؟   با کی قراره انتقال بدی با نصر یا با علیرضایی چندم باید بری بر ...

سلام گلم والا اگه برسم با دکتر نصر قراره انتقال بدم ال دی خورده بودم ولی سه روز بعد قطع ال دیم پریود شدم در صورتی که تخمین دکتر یک هفته بعد قطع ال دی بود برای پریودم والا همیشه هم زود ضخامتم بالا می‌رفته هر دوبار انتقال قبلیم هفدهم پریودم انتقال دادن برام حالا دیگه ایندفعه نمیدونم چندمم میشه اگه به اومدن دکتر نصر نرسم برام چندان مهم نیست با دکتر علیرضایی انتقال میدم دکتر نصر در واقع به اصرار همسرم خواستم که این سیکل برام تنظیم کنن که دکتر نصر انتقالمو انجام بدن

در اندک من تویی فراوان یارب..
من با علیرضایی بودم خیلی راضی بودم هزینه هاشم بستگی به بودجه خودت داره که برات بالاس یا نه  & ...

عزیزم الان کجا داری میری ادامه بارداری رو؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
2810