2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043780 بازدید | 684338 پست
الان دیدم چتای دیروزتونو.میگم نهایت خیلی دیگه میخوای خیالت راحت بشه سلفری رو بده.همون کافیه ندا هر چ ...

اره عزیزم بقیه نمیدم تو پارسال دادم 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام نیلوو جون .پونه جون.ممنون که یادم هستید.  مراقب خودتون باشید بهترینهارو برای مامانی های عزیز نی نی سایت آرزومندم.به امید مامان شدن همه منتظرا  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها .من‌وارد سیکل انتقال شدم دکتر برام سوپر فکت نوشت دوهفته رو خط پنجا زدم .بعد دوباره سونو شدم گفت دوباره پنج روز سوپر فکت رو خط پنجاه بزن.بعد از ۱۴ ببعد تا یک هفته رو خط ۲۰.من این مدت که امپول زدم اشتباهی رو خط ۴۰ زدم .یعنی من فکر کردم پنجاهه .خیلی نگرانم.یعنی خط مشکی امپول پنجاه بود ولی در اصل خط اولی رو خط ۴۰ بوده.چهل خط زدم

ممنونم عزیزم.ریسک خیلی بالایی داره بارداری. دعاکنید خدا خودش هرچی صلاح ولی هست برامون رقم بزنه.من هر ...

قربونت برم مهربونم ایشالله که هیچی نیست عزیزدلم هیچی جز سلامتی تو مهم نیست در حال حاضر، از خدا میخوام معجزه اشو نشونت بده طبیعی مامان بشی مهربون من، فقط مواظب خودت باش یه مدت دور بشی از اینا حالت حتما خوب میشه من شک ندارم که هیچی نیست 

همیشه به یادتم و دعاگوتم عزیز دلم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

عشقم این که سلفری نوشته فقط

نوشته اندومتریوزی و ivf

عدد ان تی و ان بی رو هم اینجا نوشته دیگه

مگر اینکه من اشتباه دیده باشم

Crl هم که قد جنینه از روی اون گفته 12 هفته هستی

تو اون یکی برگه اصلا چیزی ننوشته بود یا من ندیدم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
میگم نکنه یوقت سونو خوب نبوده ولی راستشو بهم نگفته تا ازمایش بدم

نه عزیزم قطعا این دکتری که تو داری اهل رو دروایسی نیست خیلی راحت فقط سلفری مینوشت همه چیشم چک میشد دیکه ۱۲تومن ازمایش کلا جای تعجب داره نمیدونم والا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام بچه ها .من‌وارد سیکل انتقال شدم دکتر برام سوپر فکت نوشت دوهفته رو خط پنجا زدم .بعد دوباره سونو ...

عزیزم حتما باید از دکترت بپرسی، دفعه دیگه رفتی بهشون بگو، الانم اگه داری استفاده میکنی بذار رو همون پنجاه، چاره چیه، بهشون بگو ببین چی میگن

زنگ زدم ازمایشگاه عکسارو فرستادم گفت سلفری ۴ تومن ازمایش خون و تیروئد ۳ تومن ان تی هم ۷۰۰ تومن گفت ۱ ...

3 تومن چکاب خون؟ بابا خیلی گرونه کلا بشه 1میلیون دیگه هم ان تی هم سلفری؟ اخه وقتی هردوش یه چیز و بررسی میکنه چرا میخوان پول بیشتر بگیرن؟ 

دوستان کسی بوده بعد دو تا انتقال منفی مثبت بشه ؟من فکر میکنم دیگه هیچوقت نمیتونم بچه دار بشم دارم دق ...

این چه حرفیه عزیزم منم بار چهارم مثبت شدم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
آره عزیزم.هر کدوم که به دلته اما نصر نیست ایران.باید دارو بگیری که باهاش تنظیم بشی تایمی که میاد برا ...

من میخوام اهدایی بگیرم...شما با کدوم دکتر انتقال دادی و چندمین انتقال مثبت شدی....مشکل انعقادی و اینا هم داشتی...

اره عزیزم بقیه نمیدم تو پارسال دادم 

دنا هم زنگ میزدی میپرسیدی هزینه رو.اشکال نداره حتما یه حکمتی هست.تازه جنسیت نی نی هم تو سلفری100%معلوم میشه میتونی بری دنبال سیسمونی  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
دوستان من میخوام برم مرکز مام..کسایی که اونجا رفتن میتونن کمکمکن که کدوم دکترش خوبه و روال کاریشون چ ...

من مام رفتم کل ازمایشاتو ببر دکتر بررسی کنه

من دکترم علیرضایی بود واقعا هم راضی بودم بعد ۳بار منفی پیش ایشون مثبت شدم

2810