2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043871 بازدید | 684348 پست
اي خدا☹️☹️مطمئن باش خدايي نكرده چيزي باشه ماشالله بعضي دكترا اماده هستن دل و جيگر مريضو بتركونن. هيچ ...

مرسی عزیزه دلم پناه برخدا .اره صحبت میکنم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دیگه شدم موش ازمایشگاهی.. باورت میشه از اول مثبت شدنم؛ یعنی 19 خرداد تا حالا 9بار بتا دادم...

حق داری عزیزم ادم خیلی اذیت میشه هم روحی هم جسمی انشالله که بعد این همه سختی برات خوشی باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط نمی دونم دوتا آمپول با هم بزنم یا یکی فقط بزنم؟

عزیزم من تازه انتقال دادم اما چون سابقه سقط داشتم پرسیدم اگه خونریزیم شروع شد چیکار کنم به من گفت آمپول رو هر روز بزن، الان که شرایط عادیه یه روز در میون میزنم با روزی ۳ تا شیاف. حالا باز شرایط شما شاید فرق داشته باشه

💚💖
باشه عزیزم، ممنون، می فرستم برام بخرن حتما می زنم تا عصری که برم دکتر

امپول بزن هیچی بهتر از امپول نیست ماها امپول پروژسترون میزنیم باز بعضی هامون خونریزی داریم و داشتیم مثل خودم انشالله قطع میشه منم اینجا خونریزی داشتم دکترم نبود با راهنمایی بچه ها داروهامو کم و زیاد کردم و خداروشکر قطع شد

دوستان کسی بوده بعد دو تا انتقال منفی مثبت بشه ؟من فکر میکنم دیگه هیچوقت نمیتونم بچه دار بشم دارم دق ...

این چه حرفیه بعد ۱۰ ۱۵ تا انتقال منفی مثبت شدن دوتا که چیزی نیست تازه شروع کاره از الان ناامید نشو دیگه زمانی نیست که نشه هیچوقت بچه دار شد فقط راهها و تشخیصا باید درست باشه هنوز کلی وقت داری

همسرم از دکتر پرسید که برای بارداری چی؟گفت ریسک بالاست  تازه شما هم که نمیخواهید طبیعی باردار ب ...

انشالله که خدا بهت طبیعی بچه بده دیگه این داروهای پرعوارض استفاده نکنی اول آرامش و سلامتی خودت بعد بچه

سلام عزیزم من هم دوبار عمل کردم و لوله ندارم و الان هم دوباره کیست اندومتریوز دارم ولی به امید خدا ب ...

اخه دیگه من ک سنم داره میره بالا.شما تهرانی؟؟من شهرستان.دکترم گف باس بری تهران عفونت و کیستم ک واقعن خستم کرده.رفت و آمد تهرانم ک سخته واسمون.دیگه موندم ک چ میشه کرد.

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
فقط نمی دونم دوتا آمپول با هم بزنم یا یکی فقط بزنم؟

دوتا بزن 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستان، من خون ریزی شدید دارم چکار کنم؟ دیروز هیچی نبود، از دیشب اومدم بلند بشم برم دستشویی قشن ...

عزیزم منم پنجشنبه خونریزی داشتم که شیافم شد هر 8 ساعت با یه امپول پروژسترون و اسپیرینم قطع شد. نگران نباش ایشالا چیزی نیست استراحت مطلق باش

شما دوتا آمپول پروژسترون با هم می زنی یا یکی ؟ شیاف چی هر 12 ساعت، خون ریزی شدید دارم    

عزیزم استرس نداشته باش خیلی بچه ها خونریزی داشتن آنا جون زینب جون دارچین و...

من یه دونه آمپول صبح دارم یه دونه شب 

به نظرم دوتا شیاف کمه من دفعه قبل هم دو تا شیاف بود یه دونه آمپول

به نظرم الان دوتا آمپول تو یه سرنگ بکش تزریق کن تا بند بیاد 

بوشهر دکتر رحمانی هم ای وی اف کار میکنه اونجا هم میتونی بری ساعت یک میاد مطب

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم من تازه انتقال دادم اما چون سابقه سقط داشتم پرسیدم اگه خونریزیم شروع شد چیکار کنم به ...

چند تا آمپول بزنم ؟ دوتا با هم یا یکی؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
امپول بزن هیچی بهتر از امپول نیست ماها امپول پروژسترون میزنیم باز بعضی هامون خونریزی داریم و داشتیم ...

باشه عزیزم، ممنون  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

دوستان من میخوام برم مرکز مام..کسایی که اونجا رفتن میتونن کمکمکن که کدوم دکترش خوبه و روال کاریشون چطوریه و منی که انعقاد خون و اینا دارم بهم امپول و اینا میدن یا به اینچیزا اعتقادی ندارن....بعد من میخوام تخمک اهدایی بگیرم.

2810