2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044006 بازدید | 684354 پست
انشاالله خیره عزیزم حتما یه متخصص قلب خوب برو و با دکتر زنانتم مشکرت کن به حرف یه دکتر تصمیم نگیر ...

ممنونم عزیزم.ریسک خیلی بالایی داره بارداری. دعاکنید خدا خودش هرچی صلاح ولی هست برامون رقم بزنه.من هرجاباشم برای همه شما دعامیکنم وبه یادتون هستم.سعی میکنم کمتر بیام تاهوایی نشم  دوستتون دارم.نیلدا جون.سیلویا دادشم شوره چیکاجون آستاره یاسین  جون وهمه عزیزان.امیدوارم همه‌تون بزودی مامان بشین تنتون سالم باشه ونی نی تون سالم وصالح.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ممنونم عزیزم.ریسک خیلی بالایی داری بارداری. دعاکنید خدا خودش هرچی صلاح ولی هست برامون رقم بزنه.من هر ...

همه ی ما دعاگوت هستیم

انشاالله بزودی بری دکتر و ببینی که هیچ مشکلی نبوده و یه تشخیص پزشکی اشتباه بوده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه ی ما دعاگوت هستیم انشاالله بزودی بری دکتر و ببینی که هیچ مشکلی نبوده و یه تشخیص پزشکی اشتباه بو ...

ممنون عزیزم .فعلا مدتی استراحت کنم بعد برم دکتر قلب  

چرا عزیزم دکتر منم عارفی  عارفی که دکتر خوبیه!!!

نمیدونم عزیزم شاید حالا اخلاقش بهتر شده باشه من دوسال پیش میرفتم پیشش همش داد میزد صداشا میبرد بالا چقدر که استرس میکشیدم بعدم خب نمیدونم اسمشا چی بزارم خود ابن سینا بهترین ازمایشگاها داره درحالی که من تازه چندروز بود آزمایش داده بودم تو ابن سینا باز دوباره همون آزمایشارا تکرار کرد و گفت حتما باید بری آزمایشگاه بهار انجام بدی مشخصه یه سهمی تو آزمایشگاه بهار داره که منا فرستاد اونجا حالا آزمایش خاصی هم نبود تیروییدو پرولاکتین و چندتا آزمایش عادی بعدم فرستادم بیمارستان بهمن برا پی آرپی یک و ششصد هزینه شددرحالی که ابن سینا با سیصدتومن انحام میدن اصلا حس خوبی بهش ندارم 

😍😍خدایا شکرت
دکتر تا علایم گفتم  نوار قلب گرفت.هیچی دیگه   فتم بیمارستان  بستری شدم.   دکتر ...

عزیز دلم خیلی متاسفم انشالله که خیلی زود حالت بهتر میشه و ادامه میدی و به زودی مامان میشی. ولی بازم با دکتر زنان خودت صحبت کن ببین نظرش چیه. انشالله همیشه سلامت باشی سلامتی یه نعمته بزرگه. برات دعا میکنم اگه قابل باشم❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیزم.ریسک خیلی بالایی داره بارداری. دعاکنید خدا خودش هرچی صلاح ولی هست برامون رقم بزنه.من هر ...

ای جانم منم دوست دارم گلم مرسی که به یادمونی فدای محبتت.انشالله به زودی قلب مهربونتم خوب میشه 😚😚

عزیز دلم خیلی متاسفم انشالله که خیلی زود حالت بهتر میشه و ادامه میدی و به زودی مامان میشی. ولی بازم ...

قربونت داداشم   ممنون که به یادم هستید ولی واقعا دیگه باهمسرم  عهد کردیم به فکر سلامتی باشیم،خانواده ام هم زیاد موافق نبودن چون هر وقت سیکل شروع میکردمبه شدت بیمار میشدم وکلی سختی برام پیش اومد.حتما حکمتی داره.اگر خدا داد طبیعی باردارشدم شکر.اگرهم نشدم بارم قربونش شکر.مواظب خودت باش برات دعامیکنم به زودی مامان بشی.

قربونت داداشم   ممنون که به یادم هستید ولی واقعا دیگه باهمسرم  عهد کردیم به فکر سلامتی ب ...

آره عزیزم سلامتی خودتو همسرت و آرامشتون از همه چیز مهمتره انشالله که طبیعی مامان میشی خدا بزرگه توکل به خدا. ممنونم گلم الهی آمین❤❤❤❤

سلام دوستان، من خون ریزی شدید دارم چکار کنم؟ دیروز هیچی نبود، از دیشب اومدم بلند بشم برم دستشویی قشنگ حس کردم دهانه رحمم باز شد، دکترمم رفته مسافرت، نیستن که راهنمایی کنند، میخام آمپول پروژسترون بزنم که قطع شه، باید آمپول دوتا بزنم یا یکی؟ تا عصری که برم یه دکتر دیگه، دکتر قبلی گفته بود فقط هر 12 ساعت یه شیاف، ولی حس می کنم کمه، تو روخدا جواب بدید هرکی می دونه خیلی نگرانم، از طرفی هم می ترسم این دکتره امروزم دعوام کنه که چرا سرخود داروتو زیاد کردی، سابقه هماتوم هم داشتم بارداری قبلی یعنی اینم هماتومه، جنین سقط نشده باشه  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
انشاالله خیره عزیزم حتما یه متخصص قلب خوب برو و با دکتر زنانتم مشکرت کن به حرف یه دکتر تصمیم نگیر ...

شما دوتا آمپول پروژسترون با هم می زنی یا یکی ؟ شیاف چی هر 12 ساعت، خون ریزی شدید دارم  

شما دوتا آمپول پروژسترون با هم می زنی یا یکی ؟ شیاف چی هر 12 ساعت، خون ریزی شدید دارم    

بذا دعوا کنه دختر 

برو آمپول بخر دوتا رو تو یه سرنگ بکش و تزریق کن 

انوکسارو قطع کن

حتی سیلویا جون که پزشکش معتقد به آمپول نیست هر دو روز آمپول میزنه

اوایل بهتره بزنی،به سختی به دست آوردی ریسک نکن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

نگرانم نباش آمپول بزن و استراحت کن و شیافتم بذار

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بذا دعوا کنه دختر  برو آمپول بخر دوتا رو تو یه سرنگ بکش و تزریق کن  انوکسارو قطع کن ...

باشه عزیزم، ممنون، می فرستم برام بخرن حتما می زنم تا عصری که برم دکتر

2810