2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست
راستی عزیزم تمام ازمایشاتوتویه ازمایشگاه انجام دادی؟

اره گلم همشو تو یه آزمایشگاه.. این دوتای اخری بتا بعد 48ساعت همش 500تا بالا رفت امروز از 3900 بعد48ساعت 400تا افت کرد.. اصلا هیچی نمیفهمم..

دیگه خودمو سپردم بهش...

خدا خودش کمکم کنه

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
نه میدونم امینوسنتز نیست چون گفت ازمایشش برای جنین بی خطره و از امینو دقیقتره

پس همون سلفریه

والا من خیلی راجع به سلفری تحقیق کردم چون واقعا مردد بودم انجامش بدم با اینکه عدد ان تی 1،2 بود اما یه دکتر دیگه هم رفتم گفت بهتره انجام بدی چون فامیلید و جوابش خیلی خیلی دقیقه دیگه منم انجام دادم به نظرم حتما با دکتر خودت هم مشورت کن من بعید میدونم اون بگه انجام بدی، مگه نمیخوای بیای رشت یه ویزیت برو پیشش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون مطب خودشه سونوهاش اصلا چاپی نیست خودش میبینه تموم مثلا گفت اکه میخوای به شوهرت نشون بدی از رو ما ...

چه بد یعنی این همه پول میگیرن بابت سونو ان تی بعد یه کاغذ چاپی از عکس بچه هم نمیدن میگن عکس بگیر 

ولی اگه بد بود مطمئن باش میگفت دکترا الان زیادی رک شدن نگران نباش 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
فکر نمیکنم.اخه خیلی ازمایشگاه معتبریه

آخه پارسال تو همین تاپیک، تست بتای یکی از خانمها رو یه صفر کمتر گذاشته بودند. طفلی چقدر غصه خورد،فک کرده بود افت بتاست.بعداز پیگیری مشخص شد خطای تایپی آزمایشگاه بوده

چه بد یعنی این همه پول میگیرن بابت سونو ان تی بعد یه کاغذ چاپی از عکس بچه هم نمیدن میگن عکس بگیر&nbs ...

اره واقعا زورشون میاد یه کاغذ بدن دیگه پناه بر خدا مجبورم انجام بدم وگرنه کل ۹ ماهو باید با استرس بگذرونم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
قربونت خواهر💙 هیچی دیگه رفتم سونو دادم امروز گفت ساک بارداری مشاهده شده و 6هفتته. ولی همین امروز بت ...

عزیزم شاید ازمایشگاه دقیق نیست ازمایشگاتو عوض کن 

میگم نکنه یوقت سونو خوب نبوده ولی راستشو بهم نگفته تا ازمایش بدم

اصلا همچین فکری نکن

سونو که هیچ وقت گزارش غیرواقع نمیده اگر گزارش خوب باشه مشکلی نیست خیالت راحت باشه

دکترا هم معمولا تعارف ندارن اگر مسئله ای قابل  پیگیری بیشتر هم باشه  یا بی محابا و یا آروم مریض رو توجیه میکنن.

اگر سونو و ازمایش خوبه بیخودی این فکرا رو نکن

والا اون بچه گناه داره شما بخوای بدون دلیل تو استرس باشی

توکل به خدا کن همه چی خوبه ان شاء الله

اصلا همچین فکری نکن سونو که هیچ وقت گزارش غیرواقع نمیده اگر گزارش خوب باشه مشکلی نیست خیالت راحت با ...

توکل به خدا دوباره با دکترم صحبت میکنم مرسی عزیزه دلم 

دکتر شیده نصری

زنگ بزن مطبش. پیدا نکردی از بقیه دکترا هم می تونی بپرسی ولی ادامه بده ان شالله خیره.  ماما ها روتین کار رو می دونن برای شرایط خاص اطلاعات کافی ندارن. 

خدایا شکرت
اره واقعا زورشون میاد یه کاغذ بدن دیگه پناه بر خدا مجبورم انجام بدم وگرنه کل ۹ ماهو باید با استرس بگ ...

اصلا استرس نداشته باش  توروخدا اگر واقعا با اینکار حالت خوب میشه انجامش بده ولی قبلش با دکتر رشت هم مشورت کن

اصلا استرس نداشته باش  توروخدا اگر واقعا با اینکار حالت خوب میشه انجامش بده ولی قبلش با دکتر رش ...

اره فردا زنگ میزنم به دکتر محمدتبار نظرشو میپرسم اگه گفت انجام بدم میرم ولی اگه گفت لازم نیست دکترمو عوض میکنم

اصلا استرس نداشته باش  توروخدا اگر واقعا با اینکار حالت خوب میشه انجامش بده ولی قبلش با دکتر رش ...

قربونت برم که راهنمایی کردی خودم اصلا حواسم نبود از رشت بپرسم مرسیییی😘😘😘😘😘😘😘

سلام به همگی،بچه ها چند روز بعد از قطع ال دی پریود شروع میشه؟آخه من دکترم دو روز در هفته هستش،از طرفی باید روز دوم پریود برم،امشب آخرین قرص بود،میخوام ببینم اگه روزام با دکتر جور نبود چیکار کنم که این ماه از دستم نره،خدا بخواد این ماه انتقال میدن برام،اگه کسی جوابم و میدونه ممنون میشم بگه.

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
نه سلفری 4 تومنه چیکا جونم ولی کلا کاسبیه چون دقیقا همون مشکلاتی که تو آزمایش غربالگری بررسی میکننو ...

اره ميدونم فداتشم اخه به طفلي گفتن ١٢ تومن خب بالاتر از امينو و سلفري كه ازمايش ديگه اي نداريم ايناهم همين ٤ تومنن☹️☹️

خداياشكرت....❤️ 
2810