2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043779 بازدید | 684338 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه عزیزم چقد خوشحال شدم.ان شا الله صحیح و سلامت نی نی یا نی نی هاتو بغل بگیری 😍😍🙏🏻🙏🏻

سلامت باشی عزیزم، انشاءالله به زودی قسمت خودت گلم        

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اره دکتر منم چون با همسرم فامیلیم برام نوشت ولی تو برگه سلفری که بهم داده بودن نوشته بود علت انجام ...

اي خدا چه كاسبي دارن بعضي دكترا اخه سلفري ١٢ تومن؟☹️☹️خيلي ظلمه بخدا

خداياشكرت....❤️ 
دوستان فردا صبح ان شا الله قراره برام نی نی هامو انتقال بدن.برام دعا کنید 🙏🏻🙏🏻🌹🌹😍😍

ب سلامتي انشالله عزیز دلم 😍😍🤗🤗انشاالله تا نه ماه بچسبن ب دلت و صحیح و سالم بغلشون بگیری ❤❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
نه واسه دوقلوها انجام نمیدن میگن ریسک داره فقط واسه تک قلوهای ای وی اف یه ازمایش نیستا گفت چنتا ازما ...

عزيزم هنوز كه جواب ازمايش ان تي نيومده حتي دكتر صبر نكرده جوابش بياد ببينه چه خبره بعد پيشنهاد ازمايش پيش رفته تر بده حداقل☹️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم سونو کجا رفتی ؟ به نظرم چون ماها راه سختی رو میریم الان ریسک نکن و ادامه بده داروهاتو . پناه ب ...

عزیزم من کلینیک ناباروری مریم ساری انتقال دادم.بار اول چیزی ندیدن و گفتن داروهاتو قطع کن. باردوم بفاصله شش روز ، سونو رو بیرون از مرکز دادم.

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
عزیزم احتمال خطای آزمایشگاهی هم وجود داره. شاید عدد بتا رو اشتباه گفته. مثلا یه صفر کم گذاشته.

فکر نمیکنم.اخه خیلی ازمایشگاه معتبریه

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
اي خدا چه كاسبي دارن بعضي دكترا اخه سلفري ١٢ تومن؟☹️☹️خيلي ظلمه بخدا

نه سلفری 4 تومنه چیکا جونم

ولی کلا کاسبیه چون دقیقا همون مشکلاتی که تو آزمایش غربالگری بررسی میکننو با دقت 99% بررسی میکنه یعنی اگه انی تی مشکل داشته باشه باید بفرستن اما دکتر من گفت اصلا غربالگری نده جاش فقط سلفری بده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خیلی حرف چرتی زده دکترت من خواهرمم میکرویی بود همچین چیزی نداد بچشم صحیح و سالم قورتمون میده والا ای ...

میگم نکنه یوقت سونو خوب نبوده ولی راستشو بهم نگفته تا ازمایش بدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزيزم هنوز كه جواب ازمايش ان تي نيومده حتي دكتر صبر نكرده جوابش بياد ببينه چه خبره بعد پيشنهاد ازماي ...

چیکا جون میدونی میگم نکنه غربالگریم خوب نبوده ولی دکترم بخاطر استرس بهم نگفته تا برم ازمایش بدم اخه امروز اینقدر استرس داشتم میلرزیدم دکتر کلی باهام صحبت کرد بخاطر همین الان همش فکر میکنم که شاید دکتر بهم راستشو نگفته شاید وضعیتم مشکوک بوده

نه بابا سلفری که ازمایش خونه عزیزم چون میفرستن خارج هزینش به دلاره و با نرخ روزه، مگر اینکه آمینوسنت ...

نه میدونم امینوسنتز نیست چون گفت ازمایشش برای جنین بی خطره و از امینو دقیقتره

چیکا جون میدونی میگم نکنه غربالگریم خوب نبوده ولی دکترم بخاطر استرس بهم نگفته تا برم ازمایش بدم اخه ...

جواب سونو رو که همون موقع میده بهت برو ببین عدد ان تی رو چند زده عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
جواب سونو رو که همون موقع میده بهت برو ببین عدد ان تی رو چند زده عزیزم

چون مطب خودشه سونوهاش اصلا چاپی نیست خودش میبینه تموم مثلا گفت اکه میخوای به شوهرت نشون بدی از رو مانیتور عکس بگیر😂😂

2810